Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Christiansborg A-Å - Henrik Dahl - E-bog

- – et politisk leksikon

Bag om Christiansborg A-Å

Hvad er det egentlig, politikerne går og foretager sig i rygekabinerne, ved dronnningerunderne, i ø-udvalgene, finansudvalget og for enden af forhandlingsbordet? Henrik Dahl, Jakob Ellemann-Jensen og Nick Hækkerup har på tværs af partiskel fundet sammen om at kortlægge den ofte svært forståelige – og i hvert fald udfordrende – virkelighed, som er den politiske hverdag på Christiansborg. CHISTIANSBORG A-Å er et politiske leksikon, som med humor og slet skjult ironi, men først og fremmest demokratisk omhu, fører læseren ind i det politiske maskinrum og giver et sjældent indblik i livet, som det leves bag lukkede døre på Christiansborg. Tidligere udgivet under titlen "Sandheden kort".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770366496
  • Udgivet:
  • 15. November 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Christiansborg A-Å

Hvad er det egentlig, politikerne går og foretager sig i rygekabinerne, ved dronnningerunderne, i ø-udvalgene, finansudvalget og for enden af forhandlingsbordet?

Henrik Dahl, Jakob Ellemann-Jensen og Nick Hækkerup har på tværs af partiskel fundet sammen om at kortlægge den ofte svært forståelige – og i hvert fald udfordrende – virkelighed, som er den politiske hverdag på Christiansborg.

CHISTIANSBORG A-Å er et politiske leksikon, som med humor og slet skjult ironi, men først og fremmest demokratisk omhu, fører læseren ind i det politiske maskinrum og giver et sjældent indblik i livet, som det leves bag lukkede døre på Christiansborg.

Tidligere udgivet under titlen "Sandheden kort".

Brugerbedømmelser af Christiansborg A-ÅFind lignende bøger
Bogen Christiansborg A-Å findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.