Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2022
Cilkas rejse af Heather Morris

Cilkas rejse - Lydbog

Bag om Cilkas rejse

Fortsættelse af Tatovøren fra Auschwitz. Baseret på den hjerteskærende sande historie om Cilka Klein. Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse har tilsammen solgt 8 millioner bøger på verdensplan. “Hun var den mest modige person, jeg nogensinde havde mødt” - Lale Sokolov, Tatovøren fra Auschwitz ★★★★★ Din Boganmelder ★★★★★ Cats, Books and Coffee ★★★★★ De Unges Ord ★★★★★★ Fritidslæseren ★★★★★★ Julies Bookshelf "Den bedste bog, jeg har læst i år." - Bogfinken "Fremragende historiefortælling." - Bogblogger "Rystende biografisk roman om Cilka, som overlevede både Auschwitz og Vorkuta Gulag i Sibirien, er samtidig en historie om kærlighed og medmenneskelighed." - Litteratursiden I 1942 er Cilka Klein kun 16 år, da hun bliver taget til Auschwitz-Birkenau koncentrations lejren. Kommandanten for Birkanau, Schwarzhuber, bemærker hendes lange, smukke hår, og tvinger hende til at blive skilt fra de andre kvindelige fanger. Cilka lærer hurtigt at magt, også givet til én ufrivilligt, betyder overlevelse. Efter befrielsen, bliver Cilka beskyldt for at være kollaboratør af russerne og sendt til en øde, brutal fangelejr i Sibirien kendt som Vorkuta, nord for Polarcirklen. Uskyldig og tilfangetaget endnu engang, står Cilka over for både forfærdelige nye og velkendte pinsler. Hver dag er en kamp for at overleve. Cilka lærer en kvindelig læge at kende og begynder at tage sig af de syge i lejren. Og da hun skal tilse en mand ved navn Alexandr, finder Cilka ud af, at på trods af alt, er hun stadig i stand til at elske. CILKAS REJSE er et ekstraordinært vidnesbyrd om en kvindes vilje til at overleve. Det er også en enestående historie om at finde håbet midt i fortvivlelsen og om medmenneskelighed og kærlighed.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794008105
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 20. November 2020
 • Oplæser:
 • Mathilde Eusebius
 • BLACK WEEK
  : :
  102,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 89,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Cilkas rejse
Fortsættelse af Tatovøren fra Auschwitz.
Baseret på den hjerteskærende sande historie om Cilka Klein.

Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse har tilsammen solgt 8 millioner bøger på verdensplan.

“Hun var den mest modige person, jeg nogensinde havde mødt”
- Lale Sokolov, Tatovøren fra Auschwitz

★★★★★
Din Boganmelder

★★★★★
Cats, Books and Coffee

★★★★★
De Unges Ord

★★★★★★
Fritidslæseren

★★★★★★
Julies Bookshelf

"Den bedste bog, jeg har læst i år."
- Bogfinken

"Fremragende historiefortælling."
- Bogblogger

"Rystende biografisk roman om Cilka, som overlevede både Auschwitz og Vorkuta Gulag i Sibirien, er samtidig en historie om kærlighed og medmenneskelighed."
- Litteratursiden

I 1942 er Cilka Klein kun 16 år, da hun bliver taget til Auschwitz-Birkenau koncentrations lejren. Kommandanten for Birkanau, Schwarzhuber, bemærker hendes lange, smukke hår, og tvinger hende til at blive skilt fra de andre kvindelige fanger. Cilka lærer hurtigt at magt, også givet til én ufrivilligt, betyder overlevelse.

Efter befrielsen, bliver Cilka beskyldt for at være kollaboratør af russerne og sendt til en øde, brutal fangelejr i Sibirien kendt som Vorkuta, nord for Polarcirklen.

Uskyldig og tilfangetaget endnu engang, står Cilka over for både forfærdelige nye og velkendte pinsler. Hver dag er en kamp for at overleve.

Cilka lærer en kvindelig læge at kende og begynder at tage sig af de syge i lejren. Og da hun skal tilse en mand ved navn Alexandr, finder Cilka ud af, at på trods af alt, er hun stadig i stand til at elske.

CILKAS REJSE er et ekstraordinært vidnesbyrd om en kvindes vilje til at overleve. Det er også en enestående historie om at finde håbet midt i fortvivlelsen og om medmenneskelighed og kærlighed.
Brugerbedømmelser af Cilkas rejse


Find lignende bøger
Bogen Cilkas rejse findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.