Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Heather Morris

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Heather Morris
  123,95 - 153,95 kr.

  Den hjerteskærende og uforglemmelige INTERNATIONALE BESTSELLERSolgt over 4 millioner bøger på verdensplanBaseret på den sande historie om Lale Sokolov ★★★★★★ Intet mindre end en hyldest til livet og kærligheden. Et absolut Must-read. - Knirkes Bøger ♥♥♥♥♥♥ En fortælling om indre styrke, medfølelse og aldrig at give op. I de mørkeste tider vil der altid være lys – og Lale Solokov var et af disse lys. - Cats, books and coffee ★★★★★ Det er en bog der vil sidde i mit sind i lang tid, og jeg vil aldrig glemme de mange følelser den frembragte. - Din boganmelder - Janne Meilstrup ★★★★ »Tatovøren fra Auschwitz« er fremragende og spektakulær. - Berlingske - Anne Sophia Hermansen Jeg læste bogen med tilbageholdt åndedræt på en enkelt dag og ville ønske, den havde været dobbelt så lang. Den får min allervarmeste anbefaling. Læs den! - Bogblogger - Tanja Hirsvang Tybring ★★★★ Der findes mange historier og beretninger om 2. verdenskrig og fra koncentrationslejrene, men jeg tror at dette er den mest hjerteskærende jeg har læst. - Fru Thulstrup Det er en barsk, smuk og utrolig historie, som flere gange bragte tårerne frem. - Nilles litteratur ★★★★ Man kommer gennem hele følelsesregistret med tårer og vrede over uretfærdigheden og alt det forfærdelige der sker, men også glæde over lyspunkterne, som varmer helt ind i hjertet. - Reading Raindrops Fænomenal -The Times TATOVØREN FRA AUSCHWITZ er baseret på den sande historie bag et af holocausts stærkeste symboler – de uudslettelige tal, der blev tatoveret på fangernes arme. Da Lale Sokolov, en slovakisk jøde, fik tildelt jobbet som ’Tatovøren’ – og i bogstaveligste forstand blev tvunget til med blæk at kradse numre ind i sine medfangers arme – brugte han den smule frihed, som hans position tillod, på frit at bevæge sig omkring og bytte juveler med mad. Sådan kunne han holde andre fanger i live. Der er skrevet utallige bøger om holocaust, men ikke en helt som denne. Lale Sokolov forstod præcis, hvad der ventede ham selv og de andre fanger, og var fast besluttet på ikke kun at overleve, men at leve sit liv til fulde. Selvom hans historie er forfærdelig, er det en historie om håb og mod – og, hvor utroligt det end lyder, også om kærlighed. I den lange kø af fanger, der ventede på at blive tatoveret, stod en skrækslagen ung kvinde. For Lale, som var en selvsikker og til tider letsindig fyr, var det kærlighed ved første blik. Gita og Lales kærlighedshistorie er blevet kontrolleret via den dokumentation, der findes, og som er tilrådighed. Fortællingen, som har været ufortalt i over 70 år, vil bringe tårerne frem, men vil også opløfte. For her, under de allerværste omstændigheder, findes også den smukkeste menneskelighed.

 • af Heather Morris
  108,95 - 145,95 kr.

  Nu kommer den selvstændige fortsættelse af Tatovøren fra Auschwitz.Baseret på den hjerteskærende sande historie om Cilka.Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse har tilsammen solgt 6 millioner bøger i hele verden.“Hun var den mest modige person, jeg nogensinde havde mødt”- Lale Sokolov, Tatovøren fra AuschwitzI 1942 er Cilka Klein kun 16 år, da hun bliver taget til Auschwitz-Birkenau koncentrations lejren. Kommandanten for Birkanau, Schwarzhuber, bemærker hendes lange, smukke hår, og tvinger hende til at blive skilt fra de andre kvindelige fanger. Cilka lærer hurtigt at magt, også givet til én ufrivilligt, betyder overlevelse.Efter befrielsen, bliver Cilka beskyldt for at være kollaboratør af russerne og sendt til en øde, brutal fangelejr i Sibirien kendt som Vorkuta, nord for Polarcirklen.Uskyldig og tilfangetaget endnu engang, står Cilka over for både forfærdelige nye og velkendte pinsler. Hver dag er en kamp for at overleve.Cilka lærer en kvindelig læge at kende og begynder at tage sig af de syge i lejren. Og da hun skal tilse en mand ved navn Alexandr, finder Cilka ud af, at på trods af alt, er hun stadig i stand til at elske.CILKAS REJSE er et ekstraordinært vidnesbyrd om en kvindes vilje til at overleve. Det er også en enestående historie om at finde håbet midt i fortvivlelsen og om medmenneskelighed og kærlighed.

 • - The conclusion to the Tattooist of Auschwitz trilogy
  af Heather Morris
  117,95 - 167,95 kr.

  From Heather Morris, the international bestselling author of The Tattooist of Auschwitz and Cilka's Journey, comes a novel of breathtaking power, the story of three brave sisters. Cibi, Magda and Livia were aged 19, 17 and 15 when they were taken to Auschwitz from their home in Vranov, Slovakia.

 • - the heart-breaking and unforgettable international bestseller
  af Heather Morris
  117,95 - 187,95 kr.

  And he was determined not only to survive himself, but to ensure this woman, Gita, did, too. So begins one of the most life-affirming, courageous, unforgettable and human stories of the Holocaust: the love story of the tattooist of Auschwitz. -----'Extraordinary - moving, confronting and uplifting .

 • af Heather Morris
  92,95 - 167,95 kr.

 • af Heather Morris
  128,95 kr.

  Den jødiske mand Lale Sokolov bliver i 1942 sendt til Auschwitz-Birkenau, og da hans fangevogtere opdager, at han taler flere sprog, giver de ham den barske og tunge opgave at tatovere fangenumre på armene af alle nyankomne i koncentrationslejrene. Gennem sit to og et halvt år lange fangenskab er Lale vidne til ubeskrivelig grusomhed, men også til medfølelse og stort mod. Med fare for sit eget liv udnytter han sin privilegerede situation til at bytte myrdede fangers smykker med mad for at holde sine medfanger i live. En julidag beroliger han en ung kvinde, som står i kø for at få tatoveret det frygtede nummer. Hendes navn er Gita, og selvom det er deres første møde, sværger Lale for sig selv, at han vil finde en måde at overleve tiden i koncentrationslejrene og gifte sig med hende. Tatovøren fra Auschwitz er baseret på en sand historie og talrige interviews med den slovakiske holocaust-overlever Lale Sokolov.

 • - The sequel to The Tattooist of Auschwitz
  af Heather Morris
  97,95 - 147,95 kr.

  Cilka learns quickly that power, even unwillingly given, equals survival. After liberation, Cilka is charged as a collaborator for sleeping with the enemy and sent to Siberia.

 • af Heather Morris
  144,95 kr.

  Den hjerteskærende og uforglemmelige INTERNATIONALE BESTSELLERSolgt over 8 millioner bøger på verdensplanBaseret på den sande historie om Lale SokolovFænomenal-The TimesOver 57 uger på TOP 4på New York Times Bestsellerliste.8 millioner eksemplarer solgt på Verdensplan.★★★★★★Intet mindre end en hyldest til livet og kærligheden. Et absolut Must-read.- Knirkes Bøger♥♥♥♥♥♥En fortælling om indre styrke, medfølelse og aldrig at give op. I de mørkeste tider vil der altid være lys – og Lale Solokov var et af disse lys.- Cats, books and coffee★★★★★Det er en bog der vil sidde i mit sind i lang tid, og jeg vil aldrig glemme de mange følelser den frembragte.- Din boganmelder - Janne Meilstrup★★★★»Tatovøren fra Auschwitz« er fremragende og spektakulær.- Berlingske - Anne Sophia HermansenJeg læste bogen med tilbageholdt åndedræt på en enkelt dag og ville ønske, den havde været dobbelt så lang. Den får min allervarmeste anbefaling. Læs den!- Bogblogger - Tanja Hirsvang Tybring★★★★Der findes mange historier og beretninger om 2. verdenskrig og fra koncentrationslejrene, men jeg tror at dette er den mest hjerteskærende jeg har læst. Fru ThulstrupDet er en barsk, smuk og utrolig historie, som flere gange bragte tårerne frem.- Nilles litteratur★★★★Man kommer gennem hele følelsesregistret med tårer og vrede over uretfærdigheden og alt det forfærdelige der sker, men også glæde over lyspunkterne, som varmer helt ind i hjertet.- Reading RaindropsTATOVØREN FRA AUSCHWITZ er baseret på den sande historie bag et af holocausts stærkeste symboler – de uudslettelige tal, der blev tatoveret på fangernes arme. Da Lale Sokolov, en slovakisk jøde, fik tildelt jobbet som ’Tatovøren’ – og i bogstaveligste forstand blev tvunget til med blæk at kradse numre ind i sine medfangers arme – brugte han den smule frihed, som hans position tillod, på frit at bevæge sig omkring og bytte juveler med mad. Sådan kunne han holde andre fanger i live.Der er skrevet utallige bøger om holocaust, men ikke en helt som denne. Lale Sokolov forstod præcis, hvad der ventede ham selv og de andre fanger, og var fast besluttet på ikke kun at overleve, men at leve sit liv til fulde.Selvom hans historie er forfærdelig, er det en historie om håb og mod – og, hvor utroligt det end lyder, også om kærlighed. I den lange kø af fanger, der ventede på at blive tatoveret, stod en skrækslagen ung kvinde. For Lale,som var en selvsikker og til tider letsindig fyr, var det kærlighed ved første blik.Gita og Lales kærlighedshistorie er blevet kontrolleret via den dokumentation, der findes, og som er tilrådighed. Fortællingen, som har været ufortalt i over 70 år, vil bringe tårerne frem, men vil også opløfte. For her, under de allerværste omstændigheder, findes også den smukkeste menneskelighed.

 • af Heather Morris
  155,95 kr.

 • af Heather Morris
  117,95 - 301,95 kr.

  Nu kommer fortsættelsen af Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse. De to romaner har tilsammen solgt 15 millioner eksemplarer på verdensplan. Nu kommer fortsættelsen TRE SØSTRE.Ny roman fra New York Times bestsellerforfatter, Heather Morris: en fortælling om familie, mod og overlevelse. Inspireret af en sand historie. ”Tre Søstre er en gribende, hjerteskærende men samtidig opløftende fortælling om styrke, mod og søsterkærlighedens ubrydelige bånd.” - Christy Lefteri, forfatter til bestselleren Biavleren fra Aleppo CIBI. MAGDA. LIVIA Deres historie vil knuse dit hjerteDeres rejse vil give dig nyt håbDeres navne vil blive husket Da de var små piger gav Cibi, Magda og Livia deres far et løfte – at de ville blive sammen lige meget, hvad der end skete. Flere år senere, bliver den kun 15-årig Livia beordret til Auschwitz af nazisterne. Cibi, der selv kun er 19 år, mindes løftet til deres far og følger med Livia, fast besluttet på at beskytte hende, eller dø sammen med hende. Sammen kæmper de for at overleve og udstår utænkelige grusomheder og lidelser. 17-årige Magda bliver tilbage sammen med deres mor og bedstefar. Når nazisterne kommer for at hente venner og familier, gemmer de sig på naboens loft eller ude i skoven. For en tid undslipper hun, men bliver til sidst taget til fange.De tre søstre bliver genforenet i Auschwitz-Birkenau, og ligesom de gav deres far et løfte, giver de nu hinanden et nyt løfte: at de vil overleve.Tre Søstre er en fortælling om håb og om at finde kærlighed i en af de mørkeste perioder i vores historie.

 • - At finde inspiration i hverdagens liv
  af Heather Morris
  144,95 - 153,95 kr.

  “Historier er det som binder os sammen og minder os om, at håb altid er muligt.” - Heather Morris I Historier om håb – at finde inspiration i hverdagen tager den internationale bestsellerforfatter, Heather Morris, os med på en inspirationsfyldt rejse gennem de mest skelsættende oplevelser i sit liv. Her kan du blandt andet læse historien om hvordan hun mødte Lale Sokolov (Tatovøren fra Auschwitz) og deres lange og nære venskab.Heathers store talent – det at kunne lytte til mennesker omkring hende – førte til at Lale kunne fortælle sin livshistorie og i sidste ende til Heathers bestsellerroman, Tatovøren fra Auschwitz.I bogen udforskes Heathers enestående rejse som forfatter i form af små fortællinger om de utrolige mennesker hun har mødt, de fantastiske historier, som er blevet delt med hende, og hvad historierne kan lære os alle.

 • af Heather Morris
  102,95 kr.

  I HISTORIER OM HÅB tager Heather Morris, forfatteren til de internationale bestsellere Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse, os på en inspirerende rejse gennem nogle af de afgørende oplevelser i sit liv – blandt andet sit dybe venskab med Lale Sokolov, tatovøren i Auschwitz-Birkenau.Heathers store talent for at lytte – en evne, hun fik brug for, da hun mødte Lale – fik ham til at betro hende sin livshistorie, som hun genfortalte i sin verdenskendte roman.I Historier om håb fortæller hun om, hvordan hun lærte at lytte til de historier, hun fik fortalt, og dem har hun delt med millioner af læsere i sine romaner. Historier om håb er en uundværlig ledsager til Tatovøren fra Auschwitz og en inspirerende håndbog til livet. I bogen udforsker Heather sin enestående rejse som forfatter gennem små fortællinger om de bemærkelsesværdige mennesker, hun har mødt, de utrolige historier, de har fortalt, og den livsvisdom, de rummer for os alle

 • af Heather Morris
  108,95 kr.

 • af Heather Morris
  326,95 kr.

  The sequel to the International Number One Bestseller The Tattooist of Auschwitz, based on a true story of love and resilience.

 • - From the bestselling author of The Tattooist of Auschwitz
  af Heather Morris
  147,95 kr.

  'Stories are what connect us, and remind us that hope is always possible.' Heather Morris, author of the Number 1 international bestsellers, The Tattooist of Auschwitz and Cilka's Journey.

 • - A Novel
  af Heather Morris
  352,95 kr.

  A follow up to the internationally bestselling The Tattooist of Auschwitz, this novel follows Cilka's story after liberation, and what she endures after being sent to Siberia.

 • - A Novel
  af Heather Morris
  135,95 - 255,95 kr.

 • - Finding Inspiration in Everyday Lives
  af Heather Morris
  137,95 kr.

  It was her ability to listen that led him to entrust her with his story. Stories of Hope will examine Heather's extraordinary journey, in the form of a series of beautifully rendered tales of the people she has met, the remarkable stories they have shared with her, and the lessons they hold for us all.

 • af Heather Morris
  296,95 kr.

 • - Supporting Children who Struggle with Basic Skills
  af Heather Morris & Sue Smith
  317,95 - 1.314,95 kr.

  Equips teachers and teaching assistants with a wide range of practical resources to help children who are having difficulties learning the basic skills of spelling.

 • - the heartbreaking and unforgettable international bestseller
  af Heather Morris
  94,95 kr.

  A poignant novel about the best of humanity occurring in the worst circumstances, with a love story coming about in the context of the Holocaust, and a struggle for survival ensuing. This edition of the international bestseller features supporting material for Young Adult readers.

 • af Heather Morris & David Todd
  249,95 kr.

  Loaded with crisp, full-color screenshots, this practical, visual guide focuses on the best ways to maximize the features of Pinterest.

 • af Heather Morris
  107,95 kr.

  This title helps the reader understand how to go about researching their family tree, starting with the basics.

 • af Heather Morris
  126,95 kr.

  "Easy to follow; step-by-step tasks; in full colour"--Cover.

 • af Heather Morris
  55,95 kr.

  Our solar system is bigger and more complex than we can easily imagine. But our sun is an unremarkable middle-sized, middle-aged-star - just one of the millions that make up the Milky Way galaxy. This Little Guide gives a small glimpse into that immensity.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.