dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Cilkas rejse - Heather Morris - Bog

Bag om Cilkas rejse

Fortsættelsen af Tatovøren fra Auschwitz. Baseret på den hjerteskærende sande historie om Cilka Klein. Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse har tilsammen solgt 15 millioner bøger på verdensplan. “Hun var den mest modige person, jeg nogensinde havde mødt.” - Lale Sokolov, Tatovøren fra Auschwitz "Rystende biografisk roman om Cilka, som overlevede både Auschwitz og Vorkuta Gulag i Sibirien, er samtidig en historie om kærlighed og medmenneskelighed." - Litteratursiden ★★★★★ Din Boganmelder ★★★★★ Cats, Books and Coffee ★★★★★ De Unges Ord ★★★★★★ Fritidslæseren ★★★★★★ Julies Bookshelf "Den bedste bog, jeg har læst i år." - Bogfinken "Fremragende historiefortælling."- Bogblogger "Siderne vender nærmest sig selv." - Krimihjerte "Bogen er velskrevet med dyb respekt for karaktererne i bogen." - Din Boganmelder "En grusom, men samtidig rørende bog." - Becks Books "Vi sidder med en fremragende bog i hænderne, og en værdig efterfølger til Tatovøren fra Auschwitz." - Bogsyn.dk I 1942 er Cilka Klein kun 16 år, da hun bliver taget til Auschwitz-Birkenau koncentrations lejren. Kommandanten for Birkanau, Schwarzhuber, bemærker hendes lange, smukke hår, og tvinger hende til at blive skilt fra de andre kvindelige fanger. Cilka lærer hurtigt at magt, også givet til én ufrivilligt, betyder overlevelse. Efter befrielsen, bliver Cilka beskyldt for at være kollaboratør af russerne og sendt til en øde, brutal fangelejr i Sibirien kendt som Vorkuta, nord for Polarcirklen. Uskyldig og tilfangetaget endnu engang, står Cilka over for både forfærdelige nye og velkendte pinsler. Hver dag er en kamp for at overleve. Cilka lærer en kvindelig læge at kende og begynder at tage sig af de syge i lejren. Og da hun skal tilse en mand ved navn Alexandr, finder Cilka ud af, at på trods af alt, er hun stadig i stand til at elske. CILKAS REJSE er et ekstraordinært vidnesbyrd om en kvindes vilje til at overleve. Det er også en enestående historie om at finde håbet midt i fortvivlelsen og om medmenneskelighed og kærlighed.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794008112
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 392
 • Udgivet:
 • 24. Juni 2021
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 148x218x28 mm.
 • Vægt:
 • 509 g.
 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.

Beskrivelse af Cilkas rejse

Fortsættelsen af Tatovøren fra Auschwitz.

Baseret på den hjerteskærende sande historie om Cilka Klein.

Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse har tilsammen solgt 15 millioner bøger på verdensplan.

“Hun var den mest modige person, jeg nogensinde havde mødt.” - Lale Sokolov, Tatovøren fra Auschwitz

"Rystende biografisk roman om Cilka, som overlevede både Auschwitz og Vorkuta Gulag i Sibirien, er samtidig en historie om kærlighed og medmenneskelighed."
- Litteratursiden

★★★★★ Din Boganmelder ★★★★★ Cats, Books and Coffee ★★★★★ De Unges Ord ★★★★★★ Fritidslæseren ★★★★★★ Julies Bookshelf

"Den bedste bog, jeg har læst i år." - Bogfinken

"Fremragende historiefortælling."- Bogblogger
"Siderne vender nærmest sig selv." - Krimihjerte
"Bogen er velskrevet med dyb respekt for karaktererne i bogen." - Din Boganmelder
"En grusom, men samtidig rørende bog." - Becks Books
"Vi sidder med en fremragende bog i hænderne, og en værdig efterfølger til Tatovøren fra Auschwitz." - Bogsyn.dk

I 1942 er Cilka Klein kun 16 år, da hun bliver taget til Auschwitz-Birkenau koncentrations lejren. Kommandanten for Birkanau, Schwarzhuber, bemærker hendes lange, smukke hår, og tvinger hende til at blive skilt fra de andre kvindelige fanger. Cilka lærer hurtigt at magt, også givet til én ufrivilligt, betyder overlevelse.
Efter befrielsen, bliver Cilka beskyldt for at være kollaboratør af russerne og sendt til en øde, brutal fangelejr i Sibirien kendt som Vorkuta, nord for Polarcirklen.
Uskyldig og tilfangetaget endnu engang, står Cilka over for både forfærdelige nye og velkendte pinsler. Hver dag er en kamp for at overleve.
Cilka lærer en kvindelig læge at kende og begynder at tage sig af de syge i lejren. Og da hun skal tilse en mand ved navn Alexandr, finder Cilka ud af, at på trods af alt, er hun stadig i stand til at elske.

CILKAS REJSE er et ekstraordinært vidnesbyrd om en kvindes vilje til at overleve. Det er også en enestående historie om at finde håbet midt i fortvivlelsen og om medmenneskelighed og kærlighed.

Brugerbedømmelser af Cilkas rejseGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.