Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Da giraffen slog knude af Michael B Bastholm

Da giraffen slog knude - E-bog

- Interaktiv børnebog med sange og magi

bind 1 i DOTDOT serien

Bag om Da giraffen slog knude

Kan Kalle og hans venner redde giraffen? De må hellere nå det inden frokost! Følg Kalle og hans venner i denne sjove og fantasifulde børnebog. Kalle tager med Sonny i zoo. Men Sonny har fået en ny bog om knuder, og vil meget hellere finde knuder end at se på dyr. Og det er han ikke den eneste der vil! Kalle og Sonny må bruge deres dotdotter med magiske kræfter for at redde giraffen. Fin godnathistorie og god til højtlæsning Sjove sange og videoer med dotdotterne Sætter gang i fantasien Lær at bruge hinandens styrker for at løse problemerne DOTDOTTERNE Da giraffen slog knude er den første bog i DOTDOT serien. En serie til børn i alderen 3-6 år med eventyr, magi, sange og fantasi. Historierne foregår i DotDotLand hvor Kalle og hans venner bor. I DotDotLand har alle en magisk dotdot, der kommer ud når man kalder på den. Hvis man synger den magiske dotdotsang, kan to dotdotter slå sig sammen og forvandle sig til en ny ukendt dotdot. Anmeldelser (af den trykte udgave) Dinboganmelder.dk: "Jeg læste i går denne bog med min søn på 7 år, og den gik rent ind." Bogen får 5 ud 5 stjerner. Bogtjek.dk: "Da giraffen slog knude er en fantastisk bog for de mindste. Bogen er et glimrende eksempel på hvordan en "lille" bog, med et simpelt plot og ganske få ord, uden tøven får 10 TJEKtegn herfra" Læs mere om illustrator og forfatter <a href="https://www.michaelbbastholm.com/">Michael B Bastholm</a>.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793133037
 • Beskyttelse:
 • Ingen
 • Udgivet:
 • 5. September 2019
 • 0,00 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 0%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 0,00 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Da giraffen slog knude
Kan Kalle og hans venner redde giraffen?
De må hellere nå det inden frokost!
Følg Kalle og hans venner i denne sjove og fantasifulde børnebog.

Kalle tager med Sonny i zoo. Men Sonny har fået en ny bog om knuder, og vil meget hellere finde knuder end at se på dyr. Og det er han ikke den eneste der vil!

Kalle og Sonny må bruge deres dotdotter med magiske kræfter for at redde giraffen.

Fin godnathistorie og god til højtlæsning
Sjove sange og videoer med dotdotterne
Sætter gang i fantasien
Lær at bruge hinandens styrker for at løse problemerne

DOTDOTTERNE
Da giraffen slog knude er den første bog i DOTDOT serien. En serie til børn i alderen 3-6 år med eventyr, magi, sange og fantasi.

Historierne foregår i DotDotLand hvor Kalle og hans venner bor. I DotDotLand har alle en magisk dotdot, der kommer ud når man kalder på den. Hvis man synger den magiske dotdotsang, kan to dotdotter slå sig sammen og forvandle sig til en ny ukendt dotdot.
Anmeldelser (af den trykte udgave)
Dinboganmelder.dk:

"Jeg læste i går denne bog med min søn på 7 år, og den gik rent ind."

Bogen får 5 ud 5 stjerner.
Bogtjek.dk:

"Da giraffen slog knude er en fantastisk bog for de mindste. Bogen er et glimrende eksempel på hvordan en "lille" bog, med et simpelt plot og ganske få ord, uden tøven får 10 TJEKtegn herfra"
Læs mere om illustrator og forfatter <a href="https://www.michaelbbastholm.com/">Michael B Bastholm</a>.
Brugerbedømmelser af Da giraffen slog knude
 • Natasia H. 25. April 2020

  Super sød bog. En rigtig sjov og opfindsom fortælling, Jeg kunne sagtens finde på at læse fortsættelsen også. Og historien skal da helt sikkert læses for nogen børn på et tidspunkt.


Find lignende bøger
Bogen Da giraffen slog knude findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.