Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dagsbillet til Skyggeland - Nikolaj Tarp - Bog

indgår i Skyggeland serien

Bag om Dagsbillet til Skyggeland

Esben er endnu en gang tvangsindlagt til at passe sin lillesøster Lise, selvom han meget hellere vil til fest med sine venner. Så da Lise om aftenen er faldet i søvn på sofaen, lister han sig afsted. Da Esben kommer hjem igen, bliver han mødt af et skræmmende syn: udrykningskøretøjer, der lyser natten op. Lise er forsvundet, og det eneste spor efter hende er en rød gummistøvle, der er fundet ved skovkanten. Et år senere indstilles eftersøgningen, og familien gennemfører en symbolsk begravelse med en tom kiste. Midt i selvbebrejdelsen og sorgen får Esben øjnene op for en række mystiske ting i Lises tegninger. Ting, som tyder på, at Lises fantasifulde fortællinger om hekse, riddere og mørke væsener inde i skoven måske alligevel ikke er ren fantasi … Sammen med sine tre bedste venner begiver Esben sig ind i skoven for at finde sin forsvundne lillesøster. Uddrag af bogen Henriette sad lamslået, mens hun forsøgte at forholde sig til det, Esben viste hende. Hun fik kuldegysninger, da han rakte hende det næste stykke papir. Det eneste, der var på det hvide ark, var et sort kors, hvorpå der stod LIƧƎ. Henriette tog sin hånd op til munden. Hun kunne ikke holde sine tårer tilbage. Esben tog hendes hånd og holdt fast i den. “Jeg ved ikke, hvad det her betyder, eller om jeg er blevet skør. Men jeg tror, at Lise stadig er i live.” En tung alvor tonede frem i Henriettes blik. “Er der flere tegninger?” “Ja. Helt vildt mange.” Om forfatterne Claus Reenberg er komponist, forfatter og skuespiller og står blandt andet bag musicalen om Ole Henriksen, I Love It. Nikolaj Tarp er forfatter, film- og teaterinstruktør og har skrevet bøgerne Fortællingens anatomi og Ronnie. De har sammen lavet flere film- og teaterprojekter. Dagsbillet til Skyggeland er deres første bog som forfatterduo.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772375656
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 180
  • Udgivet:
  • 22. Marts 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 146x211x16 mm.
  • Vægt:
  • 294 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 26. Juli 2024

Beskrivelse af Dagsbillet til Skyggeland

Esben er endnu en gang tvangsindlagt til at passe sin lillesøster Lise, selvom han meget hellere vil til fest med sine venner. Så da Lise om aftenen er faldet i søvn på sofaen, lister han sig afsted. Da Esben kommer hjem igen, bliver han mødt af et skræmmende syn: udrykningskøretøjer, der lyser natten op. Lise er forsvundet, og det eneste spor efter hende er en rød gummistøvle, der er fundet ved skovkanten. Et år senere indstilles eftersøgningen, og familien gennemfører en symbolsk begravelse med en tom kiste. Midt i selvbebrejdelsen og sorgen får Esben øjnene op for en række mystiske ting i Lises tegninger. Ting, som tyder på, at Lises fantasifulde fortællinger om hekse, riddere og mørke væsener inde i skoven måske alligevel ikke er ren fantasi … Sammen med sine tre bedste venner begiver Esben sig ind i skoven for at finde sin forsvundne lillesøster.

Uddrag af bogen
Henriette sad lamslået, mens hun forsøgte at forholde sig til det, Esben viste hende. Hun fik kuldegysninger, da han rakte hende det næste stykke papir. Det eneste, der var på det hvide ark, var et sort kors, hvorpå der stod LIƧƎ. Henriette tog sin hånd op til munden. Hun kunne ikke holde sine tårer tilbage. Esben tog hendes hånd og holdt fast i den.
“Jeg ved ikke, hvad det her betyder, eller om jeg er blevet skør. Men jeg tror, at Lise stadig er i live.”
En tung alvor tonede frem i Henriettes blik.
“Er der flere tegninger?”
“Ja. Helt vildt mange.”

Om forfatterne
Claus Reenberg er komponist, forfatter og skuespiller og står blandt andet bag musicalen om Ole Henriksen, I Love It.
Nikolaj Tarp er forfatter, film- og teaterinstruktør og har skrevet bøgerne Fortællingens anatomi og Ronnie.
De har sammen lavet flere film- og teaterprojekter. Dagsbillet til Skyggeland er deres første bog som forfatterduo.

Brugerbedømmelser af Dagsbillet til SkyggelandGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.