Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø - Ole Troelsø - Bog

- Tæt på restauranterne, deres opskrifter og smørrebrødets udviklingshistorie

Bag om Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø

Om bogen: Danmarks bedste smørrebrød bringer læseren up-to-date med den danske smørrebrødsverden anno 2018 og fortæller samtidig hele historien om den danske nationalspise. Bogen indeholder portrætter af de 11 spisesteder, forfatteren anser for landets bedste i deres respektive genrer. Bogen går tæt på restauranterne og bringer en opskrift fra hver samt fra branchens to store personligheder Ida Davidsen og Adam Aamann, som ligeledes portrætteres. Derudover fortælles hele historien, om hvordan 1600-tallets danske rundtenom i 1800-tallet udvikledes til en verdenskendt specialitet som stod stærkt op gennem 1900-tallet indtil 1970'erne, hvor populariteten faldt. I 00'erne fik smørrebrødet imidlertid en rennæssance, og såvel popularitet som kvalitet er nu højere end nogensinde før. Om forfatteren: Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt flere end 800 restauranter, ligesom han i flere år har været jurymedlem for The Worlds 50 Best Restaurants-listen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799551637
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 255
  • Udgivet:
  • 1. September 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 175x247x24 mm.
  • Vægt:
  • 953 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 10. September 2024

Beskrivelse af Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø

Om bogen: Danmarks bedste smørrebrød bringer læseren up-to-date med den danske smørrebrødsverden anno 2018 og fortæller samtidig hele historien om den danske nationalspise.
Bogen indeholder portrætter af de 11 spisesteder, forfatteren anser for landets bedste i deres respektive genrer. Bogen går tæt på restauranterne og bringer en opskrift fra hver samt fra branchens to store personligheder Ida Davidsen og Adam Aamann, som ligeledes portrætteres.

Derudover fortælles hele historien, om hvordan 1600-tallets danske rundtenom i 1800-tallet udvikledes til en verdenskendt specialitet som stod stærkt op gennem 1900-tallet indtil 1970'erne, hvor populariteten faldt. I 00'erne fik smørrebrødet imidlertid en rennæssance, og såvel popularitet som kvalitet er nu højere end nogensinde før.

Om forfatteren: Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt flere end 800 restauranter, ligesom han i flere år har været jurymedlem for The Worlds 50 Best Restaurants-listen.

Brugerbedømmelser af Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø



Find lignende bøger
Bogen Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.