Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Danskerne i NHL - Michael Søvsø - E-bog

- en liga for sig

Bag om Danskerne i NHL

Selv om Danmark ikke er verdens største ishockeynation, leverer vi stadig stjerner til verdens bedste ishockeyliga, den amerikanske National Hockey League (NHL). Siden Frans Nielsen blev den første dansker i amerikansk ishockey i 2007, har 13 andre danskere spillet sig til en plads i verdenseliten. I DANSKERNE I NHL går ishockeyskribenten Michael Søvsø tæt på den danske succes i USA og fortællere spillernes egne historie om at udleve drømmen på ishockeyens øverste hylde. I bogen kan du bl.a. møde Lars Eller, Nikolaj Ehlers, Frans Nielsen, Frederik Andersen, Jannik Hansen, Mikkel Bødker, Peter Regin, Oliver Lauridsen og Oliver Bjorkstrand.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711990780
  • Udgivet:
  • 1. Marts 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Danskerne i NHL

Selv om Danmark ikke er verdens største ishockeynation, leverer vi stadig stjerner til verdens bedste ishockeyliga, den amerikanske National Hockey League (NHL).

Siden Frans Nielsen blev den første dansker i amerikansk ishockey i 2007, har 13 andre danskere spillet sig til en plads i verdenseliten. I DANSKERNE I NHL går ishockeyskribenten Michael Søvsø tæt på den danske succes i USA og fortællere spillernes egne historie om at udleve drømmen på ishockeyens øverste hylde.

I bogen kan du bl.a. møde Lars Eller, Nikolaj Ehlers, Frans Nielsen, Frederik Andersen, Jannik Hansen, Mikkel Bødker, Peter Regin, Oliver Lauridsen og Oliver Bjorkstrand.

Brugerbedømmelser af Danskerne i NHLFind lignende bøger
Bogen Danskerne i NHL findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.