Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De 5 (1) - De 5 på skatteøen - Enid Blyton - E-bog

bind 1 i De 5 serien

Bag om De 5 (1) - De 5 på skatteøen

Tag med Julian, Dick, Anne, Georg og Tim ud på eventyr i en ny udgave af Enid Blytons udødelige spændingsserie om De 5. Julian, Dick og Anne skal holde sommerferie hos deres onkel og tante i Kirrinhytten for første gang. Her møder de deres kusine Georg og hendes hund Tim. Det viser sig, at Georg ejer sin helt egen ø og et sunket skib, hvor der tilsyneladende er en skat ombord. Men øen er ikke helt så øde, som børnene tror   "Ny-oversættelserne af De 5 fungerer. Ikke bare godt, men rigtig godt! Lisbeth Valentin Maden har formået at få et moderne og realistisk sprog ind i børnenes replikker, så bøgerne holder 100%"- Kultur for unge   Enid Blyton (1897-1968) var en britisk børnebogsforfatter, der foruden serien om "De 5" stod bag mange andre seriesuccesser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711911242
  • Udgivet:
  • 7. Februar 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af De 5 (1) - De 5 på skatteøen

Tag med Julian, Dick, Anne, Georg og Tim ud på eventyr i en ny udgave af Enid Blytons udødelige spændingsserie om De 5.

Julian, Dick og Anne skal holde sommerferie hos deres onkel og tante i Kirrinhytten for første gang. Her møder de deres kusine Georg og hendes hund Tim. Det viser sig, at Georg ejer sin helt egen ø og et sunket skib, hvor der tilsyneladende er en skat ombord. Men øen er ikke helt så øde, som børnene tror

 

"Ny-oversættelserne af De 5 fungerer. Ikke bare godt, men rigtig godt! Lisbeth Valentin Maden har formået at få et moderne og realistisk sprog ind i børnenes replikker, så bøgerne holder 100%"- Kultur for unge

 

Enid Blyton (1897-1968) var en britisk børnebogsforfatter, der foruden serien om "De 5" stod bag mange andre seriesuccesser.

Brugerbedømmelser af De 5 (1) - De 5 på skatteøen

  • Mia-Maia G. 21. Maj 2021

    Fin bog til den første længere læseoplevelse. Min datter i 2.klasse kan læse den selv med en smule hjælp og synes den er spændende.


Find lignende bøger
Bogen De 5 (1) - De 5 på skatteøen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.