Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De døde ulves sang - Per Lau Jensen - E-bog

Bag om De døde ulves sang

DE DØDE ULVES SANG er en stort anlagt politisk spændingsroman, hvor handlingen strækker sig fra 1970’erne til i dag. I 1978 bliver Skandinaviens bedst sælgende krimiforfatter myrdet i sit hjem. Mordet på Jon A. Lund forbliver uopklaret, men mange af tidens celebriteter har gode grunde til at ønske den succesfulde jetsetforfatter død. I 1985 udvikler en militær aktion i Litauen sig til et blodigt mareridt. En af de få overlevende er frømandssoldaten Peter David Quist. I 2008 skriver frømandssoldaten på en bog om den myrdede krimiforfatter. Et nyt mord, der ligner en kopi af det gamle, får politiet til at interessere sig for Quist. Hvorfor fortier han, at han som stor knægt og på mordtidspunktet var i nærheden af Jon A. Lunds hus? Hvad har den mislykkede aktion i Litauen og det efterfølgende cover-up med mordet at gøre, og hvorfor holder Forsvarets Efterretningstjeneste tilsyneladende hånden over Quist? Morderens navn gemmer sig i fortiden, men er det i Jon A. Lunds fortid eller i Peter David Quists egen?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791299681
  • Udgivet:
  • 22. Oktober 2012
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af De døde ulves sang

DE DØDE ULVES SANG er en stort anlagt politisk spændingsroman, hvor handlingen strækker sig fra 1970’erne til i dag.
I 1978 bliver Skandinaviens bedst sælgende krimiforfatter myrdet i sit hjem. Mordet på Jon A. Lund forbliver uopklaret, men mange af tidens celebriteter har gode grunde til at ønske den succesfulde jetsetforfatter død.
I 1985 udvikler en militær aktion i Litauen sig til et blodigt mareridt. En af de få overlevende er frømandssoldaten Peter David Quist.
I 2008 skriver frømandssoldaten på en bog om den myrdede krimiforfatter. Et nyt mord, der ligner en kopi af det gamle, får politiet til at interessere sig for Quist. Hvorfor fortier han, at han som stor knægt og på mordtidspunktet var i nærheden af Jon A. Lunds hus? Hvad har den mislykkede aktion i Litauen og det efterfølgende cover-up med mordet at gøre, og hvorfor holder Forsvarets Efterretningstjeneste tilsyneladende hånden over Quist?
Morderens navn gemmer sig i fortiden, men er det i Jon A. Lunds fortid eller i Peter David Quists egen?

Brugerbedømmelser af De døde ulves sangFind lignende bøger
Bogen De døde ulves sang findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.