Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De elendige - Knud Romer - Lydbog

Bag om De elendige

Den tidligere chefpsykiater, Bjørn Kaldan, fortæller om sit lange liv med psykisk syge fra Oringe og de kriminelle på Herstedvester og Sikringsanstalten: fortabte sjæle. Om hvad der er mest uhyggeligt og om dengang han blev overfaldet for at sige "vent lidt". Vi møder den tyske småkriminelle, som kunne slå folk ned for at tabe i bordtennis, og som fik et chok over topløse piger på stranden. Han endte med ikke at ville køre sin mor over - og slap ud. Medvirkende: Knud Romer og Bjørn Kaldan, fhv. chefpsykiater for Sikringsanstalten Producer: Zissel Astrid Kjertum-Mohr Klip og lyddesign: Line Fabricius Redaktør: Mette Hovmand-Stilling Efter ide af: Knud Romer Produceret af Talk Town, Story House Egmont Bjørn Kaldan har levet et langt liv med kriminelle sindssyge fra Herstedvester til Sikringsanstalten. Vi dykker ned i afgrunden og hører om en skizofren-lidende, der spiser af sin kæreste, og holdningsløse psykopater, der aldrig har gjort noget galt – og hvordan det har præget hans stoiske syn på livet. Vi taler om døden og forsøger at få ham til at give mig, Knud Romer, råd og vejledning i den livskrise, som sendte mig på Skovhus Privathospital med et mentalt sammenbrud. Hvis nogen skulle kunne hjælpe mig – og dig – er det ham. Velkommen inden for murene, nu er det bare om at slippe ud! Medvirkende: Knud Romer og Bjørn Kaldan, fhv. chefpsykiater for Sikringsanstalten Producer: Zissel Astrid Kjertum-Mohr Klip og lyddesign: Line Fabricius Cover: Alek Modin Redaktør: Mette Hovmand-Stilling Efter ide af: Knud Romer Produceret af Talk Town, Story House Egmont Knud Romer (f. 1960) er uddannet i litteraturvidenskab og har arbejdet i reklamebranchen. Han har medvirket i Lars von Triers film "Idioterne", har skrevet filmmanuskripter og er en hyppig bidragyder til aviser og magasiner samt forskellige debatprogrammer. Han er forfatter til bøgerne "Den som blinker er bange for døden", "Kort over paradis" og "Pigen i violinen".

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727036878
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 12. Marts 2023
 • Oplæser:
 • Bjørn Kaldan, Knud Romer
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af De elendige

Den tidligere chefpsykiater, Bjørn Kaldan, fortæller om sit lange liv med psykisk syge fra Oringe og de kriminelle på Herstedvester og Sikringsanstalten: fortabte sjæle. Om hvad der er mest uhyggeligt og om dengang han blev overfaldet for at sige "vent lidt". Vi møder den tyske småkriminelle, som kunne slå folk ned for at tabe i bordtennis, og som fik et chok over topløse piger på stranden. Han endte med ikke at ville køre sin mor over - og slap ud.

Medvirkende: Knud Romer og Bjørn Kaldan, fhv. chefpsykiater for Sikringsanstalten
Producer: Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Klip og lyddesign: Line Fabricius
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Efter ide af: Knud Romer
Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Bjørn Kaldan har levet et langt liv med kriminelle sindssyge fra Herstedvester til Sikringsanstalten. Vi dykker ned i afgrunden og hører om en skizofren-lidende, der spiser af sin kæreste, og holdningsløse psykopater, der aldrig har gjort noget galt – og hvordan det har præget hans stoiske syn på livet. Vi taler om døden og forsøger at få ham til at give mig, Knud Romer, råd og vejledning i den livskrise, som sendte mig på Skovhus Privathospital med et mentalt sammenbrud. Hvis nogen skulle kunne hjælpe mig – og dig – er det ham. Velkommen inden for murene, nu er det bare om at slippe ud!

Medvirkende: Knud Romer og Bjørn Kaldan, fhv. chefpsykiater for Sikringsanstalten
Producer: Zissel Astrid Kjertum-Mohr
Klip og lyddesign: Line Fabricius
Cover: Alek Modin
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Efter ide af: Knud Romer Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Knud Romer (f. 1960) er uddannet i litteraturvidenskab og har arbejdet i reklamebranchen. Han har medvirket i Lars von Triers film "Idioterne", har skrevet filmmanuskripter og er en hyppig bidragyder til aviser og magasiner samt forskellige debatprogrammer. Han er forfatter til bøgerne "Den som blinker er bange for døden", "Kort over paradis" og "Pigen i violinen".

Brugerbedømmelser af De elendigeFind lignende bøger
Bogen De elendige findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.