Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De nye barbarer - Kresten Schultz Jørgensen - E-bog

Bag om De nye barbarer

Den danske befolkning har delt sig i to med en elite, der ufortrødent kaster sig ind i fremtidens globale dagsorden, og de stavnsbundne, der frygter alt det nye og klamrer sig til det gamle Danmark før EU og det multikulturelle samfund. Kresten Schultz Jørgensen undersøger i denne bog kløften mellem de to grupper og minder om, at polariseringen har sin pris. Kresten Schultz Jørgensen (f. 1964) har i mere end 25 år arbejdet med ledelse og strategisk kommunikation i både offentlige og private virksomheder. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har skrevet flere debatbøger om fællesskab, demokrati og kultur i en globaliseret verden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726339956
  • Udgivet:
  • 20. August 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af De nye barbarer

Den danske befolkning har delt sig i to med en elite, der ufortrødent kaster sig ind i fremtidens globale dagsorden, og de stavnsbundne, der frygter alt det nye og klamrer sig til det gamle Danmark før EU og det multikulturelle samfund. Kresten Schultz Jørgensen undersøger i denne bog kløften mellem de to grupper og minder om, at polariseringen har sin pris.

Kresten Schultz Jørgensen (f. 1964) har i mere end 25 år arbejdet med ledelse og strategisk kommunikation i både offentlige og private virksomheder. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har skrevet flere debatbøger om fællesskab, demokrati og kultur i en globaliseret verden.

Brugerbedømmelser af De nye barbarerFind lignende bøger
Bogen De nye barbarer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.