Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats - The New, Easy, Economical and Superior Method of Preserving all Kinds of Food Materials with a Complete Line of Good Recipes for Everyday Use - A. Louise Andrea - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781447463719
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 254
  • Udgivet:
  • 31. oktober 2012
  • Størrelse:
  • 140x15x216 mm.
  • Vægt:
  • 363 g.
  • 2-3 uger.
  • 9. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats - The New, Easy, Economical and Superior Method of Preserving all Kinds of Food Materials with a Complete Line of Good Recipes for Everyday Use



Find lignende bøger
Bogen Dehydrating Foods, Fruits, Vegetables, Fish and Meats - The New, Easy, Economical and Superior Method of Preserving all Kinds of Food Materials with a Complete Line of Good Recipes for Everyday Use findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.