Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Den gamle mand og havet (med ekstra materiale) af Ernest Hemingway

Den gamle mand og havet (med ekstra materiale) - E-bog

Bag om Den gamle mand og havet (med ekstra materiale)

Ernest Hemingways mest solgte og mest elskede fortælling i ny dansk oversættelse af Mich Vraa, præsenteres her af Hemingways barnebarn Seán Hemingway. Denne udgave indeholder desuden et personligt forord skrevet af forfatterens søn Patrick Hemingway og et væld af supplerende materiale, inklusive en novelle, der ikke tidligere har været udgivet. Den gamle mand og havet blev den sidste roman, Hemingway fik udgivet mens han levede. Romanen er et af de mest varige værker i amerikansk litteratur. Historien om en cubansk fisker, der ser ud til at have opbrugt alt sit held, og hans ultimative prøvelse - en nådesløs og pinefuld kamp med en gigantisk marlin langt ude i Golfstrømmen - er elsket af generationer af læsere. Med sit enkle og kraftfulde sprog og med tidløse temaer som mod, tab og personlig triumf, skabte Hemingway en af det tyvende århundredes største klassikere. Den gamle mand og havet udkom første gang i 1952, og Hemingway beseglede med denne roman sin magt og placering i den litterære verden, ligesom bogen gjorde udslaget for at han i 1954 modtog Nobelprisen i litteratur.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711996249
  • Udgivet:
  • 1. December 2020
  • 208,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 181,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Den gamle mand og havet (med ekstra materiale)
Ernest Hemingways mest solgte og mest elskede fortælling i ny dansk oversættelse af Mich Vraa, præsenteres her af Hemingways barnebarn Seán Hemingway. Denne udgave indeholder desuden et personligt forord skrevet af forfatterens søn Patrick Hemingway og et væld af supplerende materiale, inklusive en novelle, der ikke tidligere har været udgivet.

Den gamle mand og havet blev den sidste roman, Hemingway fik udgivet mens han levede. Romanen er et af de mest varige værker i amerikansk litteratur. Historien om en cubansk fisker, der ser ud til at have opbrugt alt sit held, og hans ultimative prøvelse - en nådesløs og pinefuld kamp med en gigantisk marlin langt ude i Golfstrømmen - er elsket af generationer af læsere. Med sit enkle og kraftfulde sprog og med tidløse temaer som mod, tab og personlig triumf, skabte Hemingway en af det tyvende århundredes største klassikere.

Den gamle mand og havet udkom første gang i 1952, og Hemingway beseglede med denne roman sin magt og placering i den litterære verden, ligesom bogen gjorde udslaget for at han i 1954 modtog Nobelprisen i litteratur.
Brugerbedømmelser af Den gamle mand og havet (med ekstra materiale)


Find lignende bøger
Bogen Den gamle mand og havet (med ekstra materiale) findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.