Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den gamle mand og havet (med ekstra materiale) - Ernest Hemingway - E-bog

Bag om Den gamle mand og havet (med ekstra materiale)

Den gamle mand og havet er Ernest Hemingways mest solgte og mest elskede fortælling. Her i ny dansk oversættelse af Mich Vraa og præsenteret af Hemingways barnebarn Seán Hemingway. Denne udgave indeholder desuden et forord skrevet af forfatterens søn Patrick Hemingway samt supplerende materiale, inklusive en novelle, der ikke tidligere har været udgivet. Den gamle mand og havet er historien om en cubansk fisker og hans nådesløse kamp med en gigantisk marlin langt ude i Golfstrømmen. Den gamle mand og havet udkom første gang i 1952 og blev den sidste roman, Hemingway fik udgivet, mens han levede. Romanen, der er elsket af generationer af læsere, er et af de helt store værker i amerikansk litteratur. Med sit enkle og kraftfulde sprog og med tidløse temaer som mod, tab og personlig triumf skabte Hemingway en af det tyvende århundredes største klassikere. Hemingway modtog i 1953 Pulitzerprisen for romanen, der også gjorde udslaget for, at han i 1954 modtog Nobelprisen i litteratur. Ernest Hemingway blev født 21. juli 1899 i Oak Park, Illinois. I Paris skabte han sig i 1920?erne et navn som journalist, og hans enkle og realistiske skrivestil blev karakteristisk for hans forfatterskab. Udgivelsen af Solen går sin gang (1926) og Farvel til våbnene (1929) etablerede ham som en af det tyvende århundredes største litterære stjerner. Han døde i 1961.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711996249
  • Udgivet:
  • 1. December 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Den gamle mand og havet (med ekstra materiale)

Den gamle mand og havet er Ernest Hemingways mest solgte og mest elskede fortælling. Her i ny dansk oversættelse af Mich Vraa og præsenteret af Hemingways barnebarn Seán Hemingway. Denne udgave indeholder desuden et forord skrevet af forfatterens søn Patrick Hemingway samt supplerende materiale, inklusive en novelle, der ikke tidligere har været udgivet.

Den gamle mand og havet er historien om en cubansk fisker og hans nådesløse kamp med en gigantisk marlin langt ude i Golfstrømmen.

Den gamle mand og havet udkom første gang i 1952 og blev den sidste roman, Hemingway fik udgivet, mens han levede.

Romanen, der er elsket af generationer af læsere, er et af de helt store værker i amerikansk litteratur. Med sit enkle og kraftfulde sprog og med tidløse temaer som mod, tab og personlig triumf skabte Hemingway en af det tyvende århundredes største klassikere.

Hemingway modtog i 1953 Pulitzerprisen for romanen, der også gjorde udslaget for, at han i 1954 modtog Nobelprisen i litteratur.

Ernest Hemingway blev født 21. juli 1899 i Oak Park, Illinois. I Paris skabte han sig i 1920?erne et navn som journalist, og hans enkle og realistiske skrivestil blev karakteristisk for hans forfatterskab. Udgivelsen af Solen går sin gang (1926) og Farvel til våbnene (1929) etablerede ham som en af det tyvende århundredes største litterære stjerner. Han døde i 1961.

Forlagets beskrivelse af Den gamle mand og havet (med ekstra materiale)

Ernest Hemingways mest solgte og mest elskede fortælling i ny dansk oversættelse af Mich Vraa, præsenteres her af Hemingways barnebarn Seán Hemingway. Denne udgave indeholder desuden et personligt forord skrevet af forfatterens søn Patrick Hemingway og et væld af supplerende materiale, inklusive en novelle, der ikke tidligere har været udgivet.

Den gamle mand og havet blev den sidste roman, Hemingway fik udgivet mens han levede. Romanen er et af de mest varige værker i amerikansk litteratur. Historien om en cubansk fisker, der ser ud til at have opbrugt alt sit held, og hans ultimative prøvelse - en nådesløs og pinefuld kamp med en gigantisk marlin langt ude i Golfstrømmen - er elsket af generationer af læsere. Med sit enkle og kraftfulde sprog og med tidløse temaer som mod, tab og personlig triumf, skabte Hemingway en af det tyvende århundredes største klassikere.

Den gamle mand og havet udkom første gang i 1952, og Hemingway beseglede med denne roman sin magt og placering i den litterære verden, ligesom bogen gjorde udslaget for at han i 1954 modtog Nobelprisen i litteratur.

Brugerbedømmelser af Den gamle mand og havet (med ekstra materiale)Find lignende bøger
Bogen Den gamle mand og havet (med ekstra materiale) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.