Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den glemte boghandel i Paris - Daisy Wood - E-bog

Bag om Den glemte boghandel i Paris

DET ER VIGTIGT AT HUSKE PÅ FORTIDEN, UANSET HVOR SMERTEFULDT DET MÅTTE VÆRE. PARIS, 1940 Krigen nærmer sig den franske hovedstad, og da Jacques’ hustru Mathilde er tvunget i skjul på grund af sit modstandsarbejde, må han stiltiende se til, mens tyskerne ikke alene er skyld i, at Mathilde må gå under jorden, men også frarøver Paris alt, hvad han holder af. Det eneste, han har tilbage, er hans elskede boghandel. En nat banker en ung kvinde med et lille barn på hans dør og trygler om hjælp. Han skjuler kvinden og barnet og risiker - er dermed alt – også sit eget liv. PARIS, NUTID Juliette er endelig på sin drømmerejse til Paris med sin mand. Hun har altid drømt om byernes by, ikke mindst på grund af et smukt maleri af et parisisk torv, som hun har arvet fra sin bedstemor. Juliettes mand deler på ingen måde hendes betagelse af Paris, og langsomt går det op for hende, at de to er vokset fra hinanden. På en af sine mange gåture alene rundt i byen befinder Juliette sig pludselig på det torv, som er maleriets motiv. På torvet er der en lille forladt butik med et Til salg-skilt i vinduet. Er det et tegn? Er det her, hun skal begynde forfra med sit liv?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771166811
  • Udgivet:
  • 2. Januar 2024
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Den glemte boghandel i Paris

DET ER VIGTIGT AT HUSKE PÅ FORTIDEN, UANSET HVOR SMERTEFULDT DET MÅTTE VÆRE.

PARIS, 1940 Krigen nærmer sig den franske hovedstad, og da Jacques’ hustru Mathilde er tvunget i skjul på grund af sit modstandsarbejde, må han stiltiende se til, mens tyskerne ikke alene er skyld i, at Mathilde må gå under jorden, men også frarøver Paris alt, hvad han holder af. Det eneste, han har tilbage, er hans elskede boghandel.

En nat banker en ung kvinde med et lille barn på hans dør og trygler om hjælp. Han skjuler kvinden og barnet og risiker - er dermed alt – også sit eget liv.

PARIS, NUTID Juliette er endelig på sin drømmerejse til Paris med sin mand. Hun har altid drømt om byernes by, ikke mindst på grund af et smukt maleri af et parisisk torv, som
hun har arvet fra sin bedstemor. Juliettes mand deler på ingen måde hendes betagelse af Paris, og langsomt går det op for hende, at de to er vokset fra hinanden.

På en af sine mange gåture alene rundt i byen befinder Juliette sig pludselig på det torv, som er maleriets motiv. På torvet er der en lille forladt butik med et Til salg-skilt i vinduet. Er det et tegn? Er det her, hun skal begynde forfra med sit liv?

Brugerbedømmelser af Den glemte boghandel i ParisFind lignende bøger
Bogen Den glemte boghandel i Paris findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.