Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den særligt sensitive, grønne bold starter i skole - E-bog

Bag om Den særligt sensitive, grønne bold starter i skole

Den særligt sensitive, grønne bold starter i skole - Billedbørnebog om at være særligt sensitiv Den grønne bold har svært ved at passe ind, da den starter i skole. Der er meget larm i klassen. Tøjet kradser. Stolene er alt for hårde, og bolden har svært ved at sidde stille på sin runde numse. En dag bliver indtrykkene for mange … Historien handler om, når tingene bliver for meget, og hvad der så kan ske. Men uanset hvem vi er, så er vi alle unikke og særligt gode til noget. Billedbørnebogen er tænkt som et værktøj til forældre og børn, der er særligt sensitive, men det er samtidig en bog, der kan læses af alle, da vi jo alle er forskellige. Sammen kan børn og forældre få en snak i gang om de fordele og udfordringer, der er i børnenes hverdag, ved at være særligt modtagelig for indtryk og impulser. Det er vigtigt at få børnene til at arbejde konstruktivt med og få bearbejdet følelsen af at være forkert, anderledes eller utilstrækkelig – og i stedet få flyttet fokus over på det, de er særligt gode til. Bogen, som er den første i en serie om det at være særligt sensitiv, er skrevet og illustreret af Marie Elisabeth A. Franck Mortensen. Hun er kunstner, forfatter og foredragsholder - og selv særligt sensitiv. Hun har tidligere udgivet en voksenbog om kreativitet og personlig udvikling samt 2 voksen malebøger. Desuden har hun inspirationsstedet ”De Kreative Mellemrum” i Gl. Rye. Bogen er også udgivet som fysisk bog samt som eBog på engelsk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799541379
  • Udgivet:
  • 21. April 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Den særligt sensitive, grønne bold starter i skole

Den særligt sensitive, grønne bold starter i skole

- Billedbørnebog om at være særligt sensitiv

Den grønne bold har svært ved at passe ind, da den starter i skole.
Der er meget larm i klassen.
Tøjet kradser.
Stolene er alt for hårde, og bolden har svært ved at sidde stille på sin runde numse.
En dag bliver indtrykkene for mange …

Historien handler om, når tingene bliver for meget, og hvad der så kan ske.
Men uanset hvem vi er, så er vi alle unikke og særligt gode til noget.

Billedbørnebogen er tænkt som et værktøj til forældre og børn, der er særligt sensitive, men det er samtidig en bog, der kan læses af alle, da vi jo alle er forskellige.
Sammen kan børn og forældre få en snak i gang om de fordele og udfordringer, der er i børnenes hverdag, ved at være særligt modtagelig for indtryk og impulser. Det er vigtigt at få børnene til at arbejde konstruktivt med og få bearbejdet følelsen af at være forkert, anderledes eller utilstrækkelig – og i stedet få flyttet fokus over på det, de er særligt gode til.

Bogen, som er den første i en serie om det at være særligt sensitiv, er skrevet og illustreret af Marie Elisabeth A. Franck Mortensen. Hun er kunstner, forfatter og foredragsholder - og selv særligt sensitiv.
Hun har tidligere udgivet en voksenbog om kreativitet og personlig udvikling samt 2 voksen malebøger.
Desuden har hun inspirationsstedet ”De Kreative Mellemrum” i Gl. Rye.

Bogen er også udgivet som fysisk bog samt som eBog på engelsk.

Brugerbedømmelser af Den særligt sensitive, grønne bold starter i skoleFind lignende bøger

Bogen Den særligt sensitive, grønne bold starter i skole findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.