Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Den stærkeste - Louise Colding - E-bog

Bag om Den stærkeste

Den unge Villads bliver rekrutteret til Kong Magnus' hær, og havner i et opgør, hvor han i selvforsvar slår en mand ihjel. Kongen vælger at skåne hans liv, men som straf beordres han til at rejse ud og kræve skatter og opsøge den dræbte mands søster, Sigun, og forsørge hende gennem ægteskab. Sigun bor i Johannastad og er lettet over, at hendes bror er blevet udvist, men bekymret over, hvordan han har det. Da der ankommer en flot og stærk ridder til byen, glemmer hun alt om sin utryghed og lader sig betage af ridderen Villads. Hvordan vil Sigun reagere, når hun opdager, at hendes nye helt, er hendes brors morder?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775960798
  • Udgivet:
  • 31. Maj 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Den stærkeste

Den unge Villads bliver rekrutteret til Kong Magnus' hær, og havner i et opgør, hvor han i selvforsvar slår en mand ihjel. Kongen vælger at skåne hans liv, men som straf beordres han til at rejse ud og kræve skatter og opsøge den dræbte mands søster, Sigun, og forsørge hende gennem ægteskab.

Sigun bor i Johannastad og er lettet over, at hendes bror er blevet udvist, men bekymret over, hvordan han har det. Da der ankommer en flot og stærk ridder til byen, glemmer hun alt om sin utryghed og lader sig betage af ridderen Villads.

Hvordan vil Sigun reagere, når hun opdager, at hendes nye helt, er hendes brors morder?

Brugerbedømmelser af Den stærkesteFind lignende bøger
Bogen Den stærkeste findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.