Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter af Gunhild Riske

Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter - E-bog

Bag om Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter

Flot udvidet udgave af Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter med flere fotos og beskrivelser af dyr og planter du kan opleve på vandreruterne. Få inspiration til vandreture i hele Danmark udvalgt efter skønhedsværdi, geografi og interessante naturfænomener. De fleste af de 33 ruter fordelt på 29 lokaliteter tager udgangspunkt i Naturstyrelsens mange vandrestier, og bogens kort og grundige beskrivelser gør det let at finde vej. Beskrivelserne af de enkelte ture dykker ned i områdets dyr, planter og landskabstyper samt de kulturattraktioner, man møder på vejen. Ruterne er typisk på omkring 10 km, men der er også både længere og kortere ture. Alle ender samme sted, som de begynder, så man kan tage bussen, toget, bilen eller cyklen til udgangspunktet og komme hjem igen samme sted fra.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740075885
 • Udgivet:
 • 28. Maj 2021

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • 106,00 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter
Flot udvidet udgave af Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter med flere fotos og beskrivelser af dyr og planter du kan opleve på vandreruterne. Få inspiration til vandreture i hele Danmark udvalgt efter skønhedsværdi, geografi og interessante naturfænomener. De fleste af de 33 ruter fordelt på 29 lokaliteter tager udgangspunkt i Naturstyrelsens mange vandrestier, og bogens kort og grundige beskrivelser gør det let at finde vej.

Beskrivelserne af de enkelte ture dykker ned i områdets dyr, planter og landskabstyper samt de kulturattraktioner, man møder på vejen. Ruterne er typisk på omkring 10 km, men der er også både længere og kortere ture. Alle ender samme sted, som de begynder, så man kan tage bussen, toget, bilen eller cyklen til udgangspunktet og komme hjem igen samme sted fra.
Brugerbedømmelser af Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter
 • Lene p. 12. August 2021

  Dejlig bog nem at overskue ! Skønne billeder samt fortællinger om stederne man møder på de forskellige ture


Find lignende bøger
Bogen Den store Turen går til Danmarks smukkeste vandreruter findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.