Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Derfor forelsker du dig i en narcissist af Susanne Møberg

Derfor forelsker du dig i en narcissist - Lydbog

Bag om Derfor forelsker du dig i en narcissist

En skilsmisse fra et usundt forhold, hvor det narcissistiske træk er indblandet, er ikke en almindelig skilsmisse, og det er meget sandsynligt, at du har mistet dig selv undervejs. For at komme helt fri af forholdet og godt videre, er det nødvendigt, at du ser dig selv dybt i øjnene, og er nysgerrig på, hvad det er i dig, der fik dig til at forelske dig og indgå i et usundt forhold. Hvorfor vendte du dig ikke om og sagde nej tak, allerede inden, forholdet kom i gang? Hvorfor var du ikke i stand til at sige fra, sætte grænser og forlade forholdet, da du begyndte at mærke, at relationen var nedbrydende og ødelæggende for dig? Hvorfor har du nu så ualmindelig svært ved at blive dig selv igen og komme godt videre? Hvad er det, der holder dig fanget i en afhængig, ja nærmest en besættelse af den person, du elsker eller har elsket, men som ødelægger dit liv? Det er, hvad denne bog handler om. Med bogen ønsker jeg at hjælpe dig til at trække din opmærksomhed væk fra din partner, tilbage til dig selv. Jeg ønsker, at bogen inspirerer og motiverer dig til at kigge dig selv dybt i øjnene og lære noget værdifuldt om dig selv, som grundlag til at komme godt videre herfra. Mere info www.moeberg.dk

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797209028
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 21. September 2021
 • Oplæser:
 • Susanne Møberg
 • 145,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 126,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Derfor forelsker du dig i en narcissist
En skilsmisse fra et usundt forhold, hvor det narcissistiske træk er indblandet, er ikke en almindelig skilsmisse, og det er meget sandsynligt, at du har mistet dig selv undervejs.
For at komme helt fri af forholdet og godt videre, er det nødvendigt, at du ser dig selv dybt i øjnene, og er nysgerrig på, hvad det er i dig, der fik dig til at forelske dig og indgå i et usundt forhold.
Hvorfor vendte du dig ikke om og sagde nej tak, allerede inden, forholdet kom i gang?
Hvorfor var du ikke i stand til at sige fra, sætte grænser og forlade forholdet, da du begyndte at mærke, at relationen var nedbrydende og ødelæggende for dig? Hvorfor har du nu så ualmindelig svært ved at blive dig selv igen og komme godt videre? Hvad er det, der holder dig fanget i en afhængig, ja nærmest en besættelse af den person, du elsker eller har elsket, men som ødelægger dit liv?
Det er, hvad denne bog handler om.
Med bogen ønsker jeg at hjælpe dig til at trække din opmærksomhed væk fra din partner, tilbage til dig selv. Jeg ønsker, at bogen inspirerer og motiverer dig til at kigge dig selv dybt i øjnene og lære noget værdifuldt om dig selv, som grundlag til at komme godt videre herfra.
Mere info www.moeberg.dk
Brugerbedømmelser af Derfor forelsker du dig i en narcissist


Find lignende bøger
Bogen Derfor forelsker du dig i en narcissist findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.