Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det 11. bud - Jeffrey Archer - E-bog

Bag om Det 11. bud

Connor Fitzgerald er topprofessionel agent. Han har fået æresmedaljen, han er hengiven familiefar og han er CIA's mest dødbringende våben. Gennem otteogtyve år har han ført et dobbeltliv, og kun dage før han går på pension, støder han på en fjende, end ikke han kan håndtere. Fjenden er hans egen chef. Hun har ét mål: At ødelægge ham. Samtidig står USA over for en lige så frygtindgydende fjende: en ny russisk præsident, der er fast besluttet på at fremprovokere en militær konfrontation mellem de to supermagter.  "Fabelagtig bog. Anbefaler den til alle, der elsker en ægte spændingsroman." Goodreads "Hvis der var en nobelpris i fortællekunst, ville Archer få den." Daily Telegraph

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711996348
  • Udgivet:
  • 27. December 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Det 11. bud

Connor Fitzgerald er topprofessionel agent. Han har fået æresmedaljen, han er hengiven familiefar og han er CIA's mest dødbringende våben. Gennem otteogtyve år har han ført et dobbeltliv, og kun dage før han går på pension, støder han på en fjende, end ikke han kan håndtere. Fjenden er hans egen chef.

Hun har ét mål: At ødelægge ham. Samtidig står USA over for en lige så frygtindgydende fjende: en ny russisk præsident, der er fast besluttet på at fremprovokere en militær konfrontation mellem de to supermagter. 

"Fabelagtig bog. Anbefaler den til alle, der elsker en ægte spændingsroman." Goodreads

"Hvis der var en nobelpris i fortællekunst, ville Archer få den." Daily Telegraph

Brugerbedømmelser af Det 11. budFind lignende bøger
Bogen Det 11. bud findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.