Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Det hele handler ikke om dig af Niels Overgaard

Det hele handler ikke om dig - Bog

- Antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening

Bag om Det hele handler ikke om dig

Den jordnære bog, giver os den hudløse forklaring og råd, til livets hårde problemstillinger som vi alle uundgåeligt vil opleve. Niels Overgaard har ved hjælp af den hudløs ærlige forklaring, givet os en provokerende og praktisk introduktion til den stoiske filosofi. Det er en utrolig anvendelig måde det forklares på, og giver os stærke redskaber til selv, at udfører dem i livet. De spørgsmål som findes i den stoiske filosofi, datere tilbage fra antikken, og vi finder relevante samt forbavsende svar på spørgsmålene i ‘Det hele handler ikke om dig’. Bogen snakker også om emner såsom rigdom, tryghed og muligheder som vi i den vestlige verden finder, derudover som også er præget af angst, depression og stress. Han giver os den nødvendige vejledning til hvordan vi som individ, kan finde vores egen mening i vores verden. Det moderne liv har mange muligheder men også udfordringer, og hvordan kan vi finde rundt i det? Det er et svar som Niels Overgaard vil prøve, at give os. Journalisten Niels Overgaard har også andre interessante emner oppe og flyde, og det hedder selvbeherskelse, visdom og disciplin. Det er emner han prøver at gøre os klogere på, og hvordan vi praktisk kan anvende dem i vores hverdag. Pointen er at opnå sindsro, frihed og finde en mening med vores travle hverdag, det er det vigtige i livet og det vi skal kunne arbejde på, hvis vi ønsker, at leve et liv. Det siges trods alt at man kan være i live uden at leve. Den provokerende forklaring af den stoiske filosofi er ikke en der stryger dig med hårene, og du vil finde den provokerende. Det er en selvhjælpsbog, som kræver at du kigger indad, og det kan sommetider være rigtig svært. Men kan du det, finder du meningen med ‘Det hele handler ikke om dig’. Bogen er derudover også indbegrebet af forfatterens egne erfaringer fra et anti-stoisk liv, og hvordan han har prøvet at inkorporere filosofien i hans arbejds- og privatliv. Det reelle budskab findes gemt bagved filosofien som fungerer som et bagtæppe. En blanding af filosofi og praktisk visdom, som tyder frem gennem et hverdagssprog, byder på en vellykket selvhjælpsbog. Vi finder filosofien direkte citeret fra citater af Senca og Marcus Aurelius. Går du og mangler nyt stof til eftertanke, i din hverdag, er bogen den perfekte til togrejsen eller andet der kan give dig den fulde opmærksomhed som den fortjener.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770365185
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 240
 • Udgivet:
 • 17. Februar 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 146x226x22 mm.
 • Vægt:
 • 483 g.
 • 188,95 kr.
 • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • 1-3 hverdage
 • 10. December 2021
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 163,95 kr.
 • 39,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Det hele handler ikke om dig
Den jordnære bog, giver os den hudløse forklaring og råd, til livets hårde problemstillinger som vi alle uundgåeligt vil opleve. Niels Overgaard har ved hjælp af den hudløs ærlige forklaring, givet os en provokerende og praktisk introduktion til den stoiske filosofi. Det er en utrolig anvendelig måde det forklares på, og giver os stærke redskaber til selv, at udfører dem i livet. De spørgsmål som findes i den stoiske filosofi, datere tilbage fra antikken, og vi finder relevante samt forbavsende svar på spørgsmålene i ‘Det hele handler ikke om dig’. Bogen snakker også om emner såsom rigdom, tryghed og muligheder som vi i den vestlige verden finder, derudover som også er præget af angst, depression og stress. Han giver os den nødvendige vejledning til hvordan vi som individ, kan finde vores egen mening i vores verden. Det moderne liv har mange muligheder men også udfordringer, og hvordan kan vi finde rundt i det? Det er et svar som Niels Overgaard vil prøve, at give os.  

Journalisten Niels Overgaard har også andre interessante emner oppe og flyde, og det hedder selvbeherskelse, visdom og disciplin. Det er emner han prøver at gøre os klogere på, og hvordan vi praktisk kan anvende dem i vores hverdag. Pointen er at opnå sindsro, frihed og finde en mening med vores travle hverdag, det er det vigtige i livet og det vi skal kunne arbejde på, hvis vi ønsker, at leve et liv. Det siges trods alt at man kan være i live uden at leve.

Den provokerende forklaring af den stoiske filosofi er ikke en der stryger dig med hårene, og du vil finde den provokerende. Det er en selvhjælpsbog, som kræver at du kigger indad, og det kan sommetider være rigtig svært. Men kan du det, finder du meningen med ‘Det hele handler ikke om dig’.

Bogen er derudover også indbegrebet af forfatterens egne erfaringer fra et anti-stoisk liv, og hvordan han har prøvet at inkorporere filosofien i hans arbejds- og privatliv. Det reelle budskab findes gemt bagved filosofien som fungerer som et bagtæppe.

En blanding af filosofi og praktisk visdom, som tyder frem gennem et hverdagssprog, byder på en vellykket selvhjælpsbog. Vi finder filosofien direkte citeret fra citater af Senca og Marcus Aurelius.

Går du og mangler nyt stof til eftertanke, i din hverdag, er bogen den perfekte til togrejsen eller andet der kan give dig den fulde opmærksomhed som den fortjener.
Forlagets beskrivelse af Det hele handler ikke om dig
Aldrig har vi været rigere og tryggere og haft flere muligheder her i den vestlige verden, men samtidig er mange plaget af stress, angst og depression. Nye spørgsmål kalder på svar:

Hvordan finder du mening i en verden, hvor kampen for overlevelse er afløst af idéen om selvrealisering? Hvordan navigerer du i de nærmest uendelige muligheder og udfordringer, det moderne liv byder på?

Der er forbavsende relevante svar på de spørgsmål i den stoiske filosofi, der har sin oprindelse i antikken. Gennem to årtusinder har den hjulpet mennesker til at håndtere alt fra paladsintriger til krigsfangelejre.

I bogen vil du på en jordnær, underholdende, provokerende og praktisk anvendelig måde blive introduceret til den stoiske filosofi. Journalist Niels Overgaard opdaterer klassiske dyder som selvbeherskelse, disciplin og visdom til nutiden, og du vil blive klogere på, hvordan de kan bruges til at håndtere moderne udfordringer som sociale medier, smartphones, et travlt arbejdsliv og irrationel terrorfrygt på en måde, der giver dig mulighed for et liv med sindsro, frihed og mening.

Men vær forberedt: Det er ikke en filosofi, der stryger dig med hårene.

DET HELE HANDLER IKKE OM DIG er også en personlig bog, hvor forfatteren deler ud af sine pinagtige erfaringer fra et anti-stoisk liv og fortæller om, hvordan han i dag forsøger at omsætte filosofien til handling i både arbejds- og privatlivet.
Brugerbedømmelser af Det hele handler ikke om dig
 • Zahra M. 28. April 2021

  En super fint bog, med eksempler fra hverdagen.

 • mohamad i. 12. Februar 2021

  Fantastisk læsning og virker godt skrevet af Niels Overgaard, god tilgang til den Stoiske livsstil .

 • Jane B. 11. Februar 2021

  Interessant og i et vist omfang brugbar

 • Tom S. 11. Februar 2021

  Fornuftige betragtninger på livet - godt skrevet

 • Henning J. 27. Januar 2021

  Bogen giver masser af inspiration til det at leve

 • Jan P. 11. Oktober 2020

  Det er god læsning, fortalt på en inspirerende måde med sjove og gode pointer.
  Man kan ikke undgå at tage noget med sig.

 • Maria L. 4. Oktober 2020

  Inspirerende - den satte mange tanker i gang. Ikke tung eller svær at forstå. Sproget er let og flydende.

 • Naja E. 7. Maj 2020

  Det er en rigtig god bog, som for mig har bekræftet en masse ting, jeg havde tænkt i forvejen og taget for sund fornuft. Jeg synes, at unge mennesker i de sidste klasser af folkeskolen og på ungdomsuddannelserne bør gøre sig selv den tjeneste at læse bogen, for her står nogle værdifulde ting om livet, som jeg kan genkende og huske, at man tumlede meget med i den periode. Jeg finder bogen befriende, og den letter lige som låget på alle de tanker, man kan have om livet, og gør kroppen og sindet lettere. Jeg kan kun varmt anbefale den.

 • Malene V. 25. April 2020

  Hvis du sidder med en lyst til at vide mere om hvordan stoicisme egentligt kan bruges i vores moderne hverdag, er denne bog et must. Fængende, oplysende og til tider sjov - når der krydses mellem stoiske principper og eksempler fra forfatterens eget liv. Meget relevant i forhold til vores stående situation, midt i Coronakrisen, kan bogen hjælpe med at give et nyt syn på, hvad du egentligt bør bekymre dig om, og hvad du absolut skal lade være.

 • Hans P. 23. April 2020

  Niels Overgaard er ikke den første, der har skrevet om Stoicisme. Når hans bog alligevel stikker ud og passer godt i tiden, så skyldes det dels den meget personlige stil, han har valgt, dels de aktuelle emner han relaterer filosofien til.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.