Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det ufærdige menneske og Gud - Johannes Værge - E-bog

- en bog om kristendommen

Bag om Det ufærdige menneske og Gud

Kristendommen er en fortælle-, billed- og tankeverden, som er blevet uklar og fjern for mange. I Det ufærdige menneske og Gud giver Johannes Værge sit bud på, hvad kristendom er. Hanviser kristendommen som en vej med stadig mere at tilegnesig, en livsrejse for det ufærdige menneske med det endemål at blive et sandt menneske. Støv rystes af bibelcitater, ogindsigter fra oldkirken, som i dag er fortrængt, graves frem. Johannes Værge er kendt for en sjældent vellykket formidling i et klart sprog, og hans forfatterskab er anerkendt for at være teologisk fornyende. Maja Lisa Engelhardt bidrager med en serie billeder til bogen, særligt udvalgt af kunstneren til Johannes Værges tekst.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788750054344
  • Udgivet:
  • 11. April 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Det ufærdige menneske og Gud

Kristendommen er en fortælle-, billed- og tankeverden, som er blevet uklar og fjern for mange. I Det ufærdige menneske og Gud giver Johannes Værge sit bud på, hvad kristendom er. Hanviser kristendommen som en vej med stadig mere at tilegnesig, en livsrejse for det ufærdige menneske med det endemål at blive et sandt menneske. Støv rystes af bibelcitater, ogindsigter fra oldkirken, som i dag er fortrængt, graves frem.

Johannes Værge er kendt for en sjældent vellykket formidling i et klart sprog, og hans forfatterskab er anerkendt for at være teologisk fornyende.

Maja Lisa Engelhardt bidrager med en serie billeder til bogen, særligt udvalgt af kunstneren til Johannes Værges tekst.

Brugerbedømmelser af Det ufærdige menneske og GudFind lignende bøger
Bogen Det ufærdige menneske og Gud findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.