Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det vilde i os - Kaj Smedemark - E-bog

- Vandplaneten 3

Bag om Det vilde i os

Digte om det dybe slægtskab mellem menneske og natur, om evolution, biodiversitet, økologisk sammenhæng og den ubrudte livline helt fra livets begyndelse og til dig og mig. Intet sted i den 3,8 milliarder år lange livline er der afgørende spring i udseende og levevis fra den ene generation til den næste, kun en umærkelig, glidende overgang fra et væsen til et andet i en skabende strøm mod øget mangfoldighed og dyb samhørighed. Vi bærer den vilde natur med dens egenskaber, glæder og smerter i os. Med usynlige rødder når vi ned til livets oprindelse; men lige nu klipper vi forbundetheden og livlinen over for hundredvis af arter hver dag. Digtene er indsigtsfuld indlevelse i naturen som universel sammenhængskraft og fundament for menneskets overlevelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743065715
  • Udgivet:
  • 30. September 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Det vilde i os

Digte om det dybe slægtskab mellem menneske og natur, om evolution, biodiversitet, økologisk sammenhæng og den ubrudte livline helt fra livets begyndelse og til dig og mig. Intet sted i den 3,8 milliarder år lange livline er der afgørende spring i udseende og levevis fra den ene generation til den næste, kun en umærkelig, glidende overgang fra et væsen til et andet i en skabende strøm mod øget mangfoldighed og dyb samhørighed.
Vi bærer den vilde natur med dens egenskaber, glæder og smerter i os. Med usynlige rødder når vi ned til livets oprindelse; men lige nu klipper vi forbundetheden og livlinen over for hundredvis af arter hver dag.
Digtene er indsigtsfuld indlevelse i naturen som universel sammenhængskraft og fundament for menneskets overlevelse.

Brugerbedømmelser af Det vilde i osFind lignende bøger
Bogen Det vilde i os findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.