Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det vilde vesten - Nationen vokser - Anders Agner Pedersen - Lydbog

Bag om Det vilde vesten - Nationen vokser

USA bliver til det vilde vesten Efter USA har cementeret sig som selvstændig nation og beskyttet sine ydre grænser i et par krige, begynder en ekspansiv udvidelse af det amerikanske territorie mod vest. Ekspansionen går hurtigt, og langsomt men sikkert opstår der gnidninger mellem de nordlige og sydlige stater over slavespørgsmålet. I 'Det vilde vesten - Nationen vokser' tegner vi et portræt af de amerikanske præsidenter der bestred embedet fra 1825 og frem mod den amerikanske borgerkrig, og som blandt andet stod bag udvidelsen af USA hele vejen til Stillehavet. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728582350
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 22. December 2022
 • Oplæser:
 • Peter Keldorff, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Det vilde vesten - Nationen vokser

USA bliver til det vilde vesten

Efter USA har cementeret sig som selvstændig nation og beskyttet sine ydre grænser i et par krige, begynder en ekspansiv udvidelse af det amerikanske territorie mod vest. Ekspansionen går hurtigt, og langsomt men sikkert opstår der gnidninger mellem de nordlige og sydlige stater over slavespørgsmålet. I 'Det vilde vesten - Nationen vokser' tegner vi et portræt af de amerikanske præsidenter der bestred embedet fra 1825 og frem mod den amerikanske borgerkrig, og som blandt andet stod bag udvidelsen af USA hele vejen til Stillehavet.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Det vilde vesten - Nationen vokserFind lignende bøger
Bogen Det vilde vesten - Nationen vokser findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.