Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dianetik – Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed - L. Ron Hubbard - Lydbog

Bag om Dianetik – Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed

Tænker vi for meget og lever vi for lidt? Hvorfor går vi glip af så meget her i livet? Dianetik har nogle svar, du måske har søgt efter. Mange af os er klar over, at bekymringer, tvivl og tøven, som kommer fra vores eget sind, tit er den største forhindring i at kunne leve det berigende liv, vi ønsker os. Det virker som om, at vores tanker ikke er helt frie – og mange af dem bunder i et følelsesmæssigt og underbevidst niveau, som kan fastholde vores opmærksomhed og trække os ned. Hvad nu hvis du kunne befri dine tanker og komme af med vægten og smerten fra dit eget sind? Det er, hvad Dianetik handler om. Hvad udløser vores tanker? Hvad er sindet egentlig? Hvad er kilden til stress? Dianetik er banebrydende, da den har gjort os i stand til for første gang at forstå, hvordan vores tankeproces virker – bevidst såvel som ubevidst. Dianetik indeholder en praktisk tilgang, som gør det muligt at fjerne disse hindringer og faktisk opleve en ny livsenegi og optimisme, som gør en væsentlig forskel for en persons lykke og fremgang. Bare det at læse bogen og forstå den enkle logik bag sindets tilsyneladende komplekse struktur giver livet et helt nyt perspektiv. Baseret på observation og opdagelser, går Dianetik videre end blot en teori og beskriver en nem, praktisk metode til at frigøre dit sind fra denne byrde. Det er den praktiske anvendelse, som skaber den virkelige forandring og som adskiller denne bog fra andre. Den praktiske succes er det, der har gjort Dianetik til en international bestseller med 22 millioner eksemplarer solgt og oversat til 53 sprog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9781403156754
  • Format:
  • CD
  • Udgivet:
  • 2. Januar 2007
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Dianetik – Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed

Tænker vi for meget og lever vi for lidt? Hvorfor går vi glip af så meget her i livet? Dianetik har nogle svar, du måske har søgt efter.

Mange af os er klar over, at bekymringer, tvivl og tøven, som kommer fra vores eget sind, tit er den største forhindring i at kunne leve det berigende liv, vi ønsker os. Det virker som om, at vores tanker ikke er helt frie – og mange af dem bunder i et følelsesmæssigt og underbevidst niveau, som kan fastholde vores opmærksomhed og trække os ned.

Hvad nu hvis du kunne befri dine tanker og komme af med vægten og smerten fra dit eget sind? Det er, hvad Dianetik handler om. Hvad udløser vores tanker? Hvad er sindet egentlig? Hvad er kilden til stress?

Dianetik er banebrydende, da den har gjort os i stand til for første gang at forstå, hvordan vores tankeproces virker – bevidst såvel som ubevidst.

Dianetik indeholder en praktisk tilgang, som gør det muligt at fjerne disse hindringer og faktisk opleve en ny livsenegi og optimisme, som gør en væsentlig forskel for en persons lykke og fremgang.

Bare det at læse bogen og forstå den enkle logik bag sindets tilsyneladende komplekse struktur giver livet et helt nyt perspektiv. Baseret på observation og opdagelser, går Dianetik videre end blot en teori og beskriver en nem, praktisk metode til at frigøre dit sind fra denne byrde. Det er den praktiske anvendelse, som skaber den virkelige forandring og som adskiller denne bog fra andre.

Den praktiske succes er det, der har gjort Dianetik til en international bestseller med 22 millioner eksemplarer solgt og oversat til 53 sprog.

Brugerbedømmelser af Dianetik – Den Moderne Videnskab om Mental SundhedFind lignende bøger
Bogen Dianetik – Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.