Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

DIAPSALMATA - Søren Kierkegaard - Bog

- Den samlig korte tekster det indleder

Bag om DIAPSALMATA

Nu foreligger for første gang en gennemkommenteret og illustreret udgave af Søren Kierkegaards (1813-1855) berømte og elskede Diapsalmata'er fra første bind af hovedværket, dobbeltværket Enten-Eller (1843). Diapsalmata'er er den samlig af korte tekster der indleder første bind af Enten-Eller. Der er tale om en samlig tekster med forskelligt indhold – lyriske, korte essays og narrative. Bogen indeholder berømte tekster som: ”Forgæves opsminker du som en gammel skøge dit furede ansigt”, ”Jeg gider slet ikke”, ”Når jeg står op om morgenen, går jeg straks i seng igen”, ”Hvad er en digter? Et ulykkeligt menneske, der gemmer dybe kvaler i sit hjerte” og ”Gådefuld bør man være ikke blot for andre, men også for sig selv”. Bogens tekster er tekstnært ændret til nudansk af mag. art. Jens Staubrand, der tillige har udvalgt bogens billeder og skrevet de uddybende informationer, som billedteksterne indeholder. Det er forlagets håb, at denne nudanske, gennemredigerede samling Diapsalmata'er vil interessere den nutidige læser, ligesom det er vores håb, at bogens billeder og deres (ofte fyldige) tekster giver læseren en dybere og mere rig læseoplevelse, end hvis man kun havde den nøgne tekst.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792510600
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Udgivet:
  • 21. April 2022
  • 2-4 hverdage.
  • 10. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af DIAPSALMATA

Nu foreligger for første gang en gennemkommenteret og illustreret udgave af Søren Kierkegaards (1813-1855) berømte og elskede Diapsalmata'er fra første bind af hovedværket, dobbeltværket Enten-Eller (1843).

Diapsalmata'er er den samlig af korte tekster der indleder første bind af Enten-Eller. Der er tale om en samlig tekster med forskelligt indhold – lyriske, korte essays og narrative.

Bogen indeholder berømte tekster som: ”Forgæves opsminker du som en gammel skøge dit furede ansigt”, ”Jeg gider slet ikke”, ”Når jeg står op om morgenen, går jeg straks i seng igen”, ”Hvad er en digter? Et ulykkeligt menneske, der gemmer dybe kvaler i sit hjerte” og ”Gådefuld bør man være ikke blot for andre, men også for sig selv”.

Bogens tekster er tekstnært ændret til nudansk af mag. art. Jens Staubrand, der tillige har udvalgt bogens billeder og skrevet de uddybende informationer, som billedteksterne indeholder. Det er forlagets håb, at denne nudanske, gennemredigerede samling Diapsalmata'er vil interessere den nutidige læser, ligesom det er vores håb, at bogens billeder og deres (ofte fyldige) tekster giver læseren en dybere og mere rig læseoplevelse, end hvis man kun havde den nøgne tekst.

Brugerbedømmelser af DIAPSALMATAGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.