Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dine fjenders fjende - Jan Guillou - E-bog

Bag om Dine fjenders fjende

I London fortæller en afhoppet sovjetisk agent om muldvarpe i vestlige sikkerhedstjenester. I Moskva får en deltager i en svensk delegation øje på en mand, som han ikke ventede at finde der. Hans beretning giver forsvarsstabens sikkerhedsafdeling noget at tænke over. I Stockholm pågriber orlogskaptajn Carl Gustaf Gilbert Hamilton en indbrudstyv, som er i gang med at gennemsøge hans bolig. Alt sammen hændelser, hvis indbyrdes sammenhæng ikke er indlysende. Carl Hamilton sættes i aktion. Han må udføre en ukonventionel opgave i Libanon, og i Moskva udfører han den mest uhyrlige ordre, han hidtil har fået. Men kan den svenske forsvarsledelse stole på sin mest kompetente medarbejder, eller er Carl også hyret af andre? "Det er kompetent og underholdende. Indimellem hylende grinagtigt og satirisk. Ikke mindst, når Guillou spiller på stridighederne mellem politi, sikkerhedsfolk og efterretningstjenesterne." B.T. "Så har den svenske journalist og forfatter gjort det for fjerde gang: Skrevet en stor, fængslende og utroligt spændende roman om sin spionhelt Coq Rouge." Aalborg Stiftstidende "Det hele er fortalt med både den sans for detaljen og den elementære spænding, som har præget også Guillous tidligere romaner ... Guillou mestrer blandingen af intens suspense og ond satire over fænomener i det svenske samfund." Information

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771462968
  • Udgivet:
  • 1. December 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Dine fjenders fjende

I London fortæller en afhoppet sovjetisk agent om muldvarpe i vestlige sikkerhedstjenester.

I Moskva får en deltager i en svensk delegation øje på en mand, som han ikke ventede at finde der. Hans beretning giver forsvarsstabens sikkerhedsafdeling noget at tænke over.

I Stockholm pågriber orlogskaptajn Carl Gustaf Gilbert Hamilton en indbrudstyv, som er i gang med at gennemsøge hans bolig.

Alt sammen hændelser, hvis indbyrdes sammenhæng ikke er indlysende. Carl Hamilton sættes i aktion. Han må udføre en ukonventionel opgave i Libanon, og i Moskva udfører han den mest uhyrlige ordre, han hidtil har fået. Men kan den svenske forsvarsledelse stole på sin mest kompetente medarbejder, eller er Carl også hyret af andre?

"Det er kompetent og underholdende. Indimellem hylende grinagtigt og satirisk. Ikke mindst, når Guillou spiller på stridighederne mellem politi, sikkerhedsfolk og efterretningstjenesterne."
B.T.

"Så har den svenske journalist og forfatter gjort det for fjerde gang: Skrevet en stor, fængslende og utroligt spændende roman om sin spionhelt Coq Rouge."
Aalborg Stiftstidende

"Det hele er fortalt med både den sans for detaljen og den elementære spænding, som har præget også Guillous tidligere romaner ... Guillou mestrer blandingen af intens suspense og ond satire over fænomener i det svenske samfund."
Information

Brugerbedømmelser af Dine fjenders fjendeFind lignende bøger
Bogen Dine fjenders fjende findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.