Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dit sociale barn - John Aasted Halse - E-bog

- – hvordan gruppen påvirker dit barn

Bag om Dit sociale barn

I Dit sociale barn hjælper børnepsykolog John Aasted Halse forældre med at forstå deres børn som sociale individer, og at kammeraterne påvirker børnenes sociale liv og tilknytning lige så meget som forældrene. Forældre oplever ofte, at deres barn opfører sig anderledes sammen med en flok andre børn, end når de er alene eller sammen med en voksen. Ifølge John Halse skyldes det, at børns adfærd ikke kun styres af genetiske faktorer eller opdragelse, men i lige så høj grad af sociale relationer til jævnaldrende. Bogen retter sig mod forældre og andre, der er tæt på børnene, men den er også relevant for pædagoger, lærere og studerende på de pædagogiske uddanelser. John Aasted Halse har i en lang årrække arbejdet med børn og familiers forhold. Dels som privatpraktiserende psykolog, dels som mangeårig formand for foreningen Børns Vilkår og som medlem af Børnerådet. Han har skrevet en lang række bøger om børn, deres opdragelse og udvikling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772163727
  • Udgivet:
  • 16. Februar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Dit sociale barn

I Dit sociale barn hjælper børnepsykolog John Aasted Halse forældre med at forstå deres børn som sociale individer, og at kammeraterne påvirker børnenes sociale liv og tilknytning lige så meget som forældrene.

Forældre oplever ofte, at deres barn opfører sig anderledes sammen med en flok andre børn, end når de er alene eller sammen med en voksen. Ifølge John Halse skyldes det, at børns adfærd ikke kun styres af genetiske faktorer eller opdragelse, men i lige så høj grad af sociale relationer til jævnaldrende.

Bogen retter sig mod forældre og andre, der er tæt på børnene, men den er også relevant for pædagoger, lærere og studerende på de pædagogiske uddanelser.

John Aasted Halse har i en lang årrække arbejdet med børn og familiers forhold. Dels som privatpraktiserende psykolog, dels som mangeårig formand for foreningen Børns Vilkår og som medlem af Børnerådet. Han har skrevet en lang række bøger om børn, deres opdragelse og udvikling.

Brugerbedømmelser af Dit sociale barnFind lignende bøger
Bogen Dit sociale barn findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.