Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Djævelen - Henrik Winther Nielsen - E-bog

Bag om Djævelen

Vi kender ham med spids hale og horn i panden. Men hvem er Djævelen ifølge Bibelen? I "Djævelen" går Henrik Winther Nielsen i hælene på den gådefulde skikkelse. Fra slangen i Paradis, over Jobs ødelægger til fristeren, der møder Jesus med slagtilbud på magt. Bogen undersøger Djævelens forskellige roller og slår fast, at forståelsen af hans domæne – hvad Djævelen kan og vil – har betydning for opfattelsen af Gud. ”Kristologien må stemme overens med dæmonologien,” skriver forfatteren, når han argumenterer for at se Djævelen som mere end en kuriøs nichefigur i det bibelske univers. Læs bogen og få en genvej til Bibelens portræt af Djævelen. Udgivet som en del af Bibelselskabets Håndbibliotek.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772322476
  • Udgivet:
  • 3. Marts 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Djævelen

Vi kender ham med spids hale og horn i panden. Men hvem er Djævelen ifølge Bibelen? I "Djævelen" går Henrik Winther Nielsen i hælene på den gådefulde skikkelse. Fra slangen i Paradis, over Jobs ødelægger til fristeren, der møder Jesus med slagtilbud på magt.

Bogen undersøger Djævelens forskellige roller og slår fast, at forståelsen af hans domæne – hvad Djævelen kan og vil – har betydning for opfattelsen af Gud. ”Kristologien må stemme overens med dæmonologien,” skriver forfatteren, når han argumenterer for at se Djævelen som mere end en kuriøs nichefigur i det bibelske univers.

Læs bogen og få en genvej til Bibelens portræt af Djævelen.

Udgivet som en del af Bibelselskabets Håndbibliotek.

Brugerbedømmelser af DjævelenFind lignende bøger
Bogen Djævelen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.