Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dødens time - David Baldacci - E-bog

Bag om Dødens time

En kvinde findes myrdet i en skov. Det virker som en ligetil forbrydelse, men det er kun begyndelsen. Snart begynder flere lig at dukke op, alle med tråde tilbage til USA's største seriemordere. Er det en ny seriemorder, der er på spil her, en såkaldt copycat? Og hvad er forbindelsen til indbruddet i den lokale velhaverfamilies villa? Med flair for nervepirrende tempo og intenst menneskeligt drama sender David Baldacci denne gang detektivparret Sean King og Michelle Maxwell på en opgave, hvor hvert eneste svar leder til ti nye spørgsmål og løsningen på mysteriet konstant synes at være lige om det næste hjørne - eller er det morderen, der står der? "velskrevet og underholdende" Lektørudtalelse, Karsten Just "velkomponeret og effektivt fungerende krimi" Jyllands Posten, Lars Ole Sauerberg "Dødens time" er andet bind i "King & Maxwell"-serien. David Baldacci (f. 1960) har skabt sig et ry som en af verdens bedste thrillerforfattere, og hans bøger ryger direkte ind på de amerikanske bestsellerlister. "King & Maxwell"-serien er en af hans mest populære serier til dato.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711995242
  • Udgivet:
  • 2. September 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Dødens time

En kvinde findes myrdet i en skov. Det virker som en ligetil forbrydelse, men det er kun begyndelsen. Snart begynder flere lig at dukke op, alle med tråde tilbage til USA's største seriemordere. Er det en ny seriemorder, der er på spil her, en såkaldt copycat? Og hvad er forbindelsen til indbruddet i den lokale velhaverfamilies villa?

Med flair for nervepirrende tempo og intenst menneskeligt drama sender David Baldacci denne gang detektivparret Sean King og Michelle Maxwell på en opgave, hvor hvert eneste svar leder til ti nye spørgsmål og løsningen på mysteriet konstant synes at være lige om det næste hjørne - eller er det morderen, der står der?

"velskrevet og underholdende" Lektørudtalelse, Karsten Just

"velkomponeret og effektivt fungerende krimi" Jyllands Posten, Lars Ole Sauerberg

"Dødens time" er andet bind i "King & Maxwell"-serien.

David Baldacci (f. 1960) har skabt sig et ry som en af verdens bedste thrillerforfattere, og hans bøger ryger direkte ind på de amerikanske bestsellerlister. "King & Maxwell"-serien er en af hans mest populære serier til dato.

Brugerbedømmelser af Dødens timeFind lignende bøger
Bogen Dødens time findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.