Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dommeren i Helsingør - Lars Kjædegaard - E-bog

Bag om Dommeren i Helsingør

DOMMEREN I HELSINGØR - samlet udgave (del 1-5) Søren Madsen bliver student i 1970’ernes Helsingør. Han er en ung mand med en ambition: Han vil være dommer i sin hjemby. En nat møder han den flippede pige Anna, og de forelsker sig. Men Anna gemmer på en mørk hemmelighed, og pludselig forsvinder hun uden spor. I retsbygningen regerer Sørens mentor, dommeren Helge Pontoppidan. Retsmaskineriet kører, og loven håndhæves, men andre steder i byen udmåles retfærdighed efter en helt anden og dunklere lov. Den lærer Søren langsomt at kende, mens han martres af spørgsmålet: Hvor er Anna? Lars Kjædegaards roman "Dommeren i Helsingør" er en dramatisk fortælling om forbrydelse og kærlighed i Helsingørs over- og underverden. Politiken: "Kjædegaard er jo en af vor tids allerbedste krimiforfattere. Med en kraftpræstation af en bog skildrer Lars Kjædegaard i en blanding af historisk roman, magisk realisme og sædeskildring et stykke danmarkshistorie i Nordsjælland." (…)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702412277
  • Udgivet:
  • 24. August 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Dommeren i Helsingør

DOMMEREN I HELSINGØR - samlet udgave (del 1-5)
Søren Madsen bliver student i 1970’ernes Helsingør. Han er en ung mand med en ambition: Han vil være dommer i sin hjemby. En nat møder han den flippede pige Anna, og de forelsker sig. Men Anna gemmer på en mørk hemmelighed, og pludselig forsvinder hun uden spor.
I retsbygningen regerer Sørens mentor, dommeren Helge Pontoppidan. Retsmaskineriet kører, og loven håndhæves, men andre steder i byen udmåles retfærdighed efter en helt anden og dunklere lov. Den lærer Søren langsomt at kende, mens han martres af spørgsmålet: Hvor er Anna?
Lars Kjædegaards roman "Dommeren i Helsingør" er en dramatisk fortælling om forbrydelse og kærlighed i Helsingørs over- og underverden.
Politiken: "Kjædegaard er jo en af vor tids allerbedste krimiforfattere. Med en kraftpræstation af en bog skildrer Lars Kjædegaard i en blanding af historisk roman, magisk realisme og sædeskildring et stykke danmarkshistorie i Nordsjælland." (…)

Brugerbedømmelser af Dommeren i HelsingørFind lignende bøger
Bogen Dommeren i Helsingør findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.