Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Drengen der ville være poet - Poul Henning Nielsen - E-bog

Bag om Drengen der ville være poet

”Så antændte han disse tyske helvedesmissiler med et fyrtøj, og ved alle guder, djævelskabet virkede sgu’! Emil fes hen ad flisegangen med et svusshh. Efter sigende var der en hel del, både personale og beboere, som fik havregrøden galt i halsen, da Emils lyserøde, runkne røv suste forbi panoramavinduerne i spisesalen.” Journalist Sigurd Holm Hansen sendes til plejehjemmet ”Perleporten” for at interviewe Danmarks ældste mand, Emil Sortsyn. Desværre er Sortsyn netop afgået ved døden under bizarre omstændigheder, så Sigurd må tage til takke med Sortsyns underlige værelseskammerats gengivelse af fødselarens utrolige livshistorie. Det bliver en sort dag for dansk journalistik. Om forfatteren Poul Henning Nielsen (f. 1965) er inspireret af Marx Brothers og Monty Python, og der er lagt i kakkelovnen til en absurd og hylende morsom romandebut med Drengen der ville være poet. Spænd sikkerhedsbæltet, du kan alligevel ikke få pengene refunderet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794159791
  • Udgivet:
  • 22. September 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Drengen der ville være poet

”Så antændte han disse tyske helvedesmissiler med et fyrtøj, og ved alle guder, djævelskabet virkede sgu’! Emil fes hen ad flisegangen med et svusshh. Efter sigende var der en hel del, både personale og beboere, som fik havregrøden galt i halsen, da Emils lyserøde, runkne røv suste forbi panoramavinduerne i spisesalen.”

Journalist Sigurd Holm Hansen sendes til plejehjemmet ”Perleporten” for at interviewe Danmarks ældste mand, Emil Sortsyn.

Desværre er Sortsyn netop afgået ved døden under bizarre omstændigheder, så Sigurd må tage til takke med Sortsyns underlige værelseskammerats gengivelse af fødselarens utrolige livshistorie.

Det bliver en sort dag for dansk journalistik.

Om forfatteren
Poul Henning Nielsen (f. 1965) er inspireret af Marx Brothers og Monty Python, og der er lagt i kakkelovnen til en absurd og hylende morsom romandebut med Drengen der ville være poet.

Spænd sikkerhedsbæltet, du kan alligevel ikke få pengene refunderet.

Brugerbedømmelser af Drengen der ville være poetFind lignende bøger
Bogen Drengen der ville være poet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.