Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Du burde ingenting - Nadja Vienberg - E-bog

Bag om Du burde ingenting

DU BURDE SPISE SUNDERE. DU BURDE TABE DIG. DU BURDE TRÆNE MERE. DU BURDE TAGE DIG SAMMEN. DU BURDE YDE MERE. ELLER BURDE DU? Jeg brugte mange år på at forme min hverdag efter ordet burde. Forme mig selv og forme min krop – ikke mindst efter ordet burde. Burde satte min dagsorden i lang tid. Fik mig ud i et forstyrret forhold til mad, fik mig til at gennemgå skønhedsoperationer, fik mig ud i en træningsafhængighed. Indtil jeg en dag fik nok. Fik nok af at leve et liv sat efter de forventninger, der lå bag et ord, som jeg ikke engang selv stillede spørgsmålstegn ved. Burde. Jeg slap ud af forventningernes fængsel, jeg fandt mig selv, jeg faldt til ro i min krop, jeg fandt madglæde, træningsglæde og kropsglæde frem, og det hjælper jeg i dag dagligt andre mennesker til at opnå. Tænk, at ét ord kan have så meget magt. Burde det virkelig være sådan? Mit svar er: Nej! Hvad er dit? DU BURDE INGENTING vil provokere dig til at stille spørgsmålstegn ved alt det, du tror, du burde i forhold til mad, krop, vægt, træning og sundhed. Og samtidig vil den gøre op med de misforståelser, der har skabt et forvrænget sundheds- og kropsideal, så du kan begynde at leve det liv, du har lyst til, fremfor det liv du tror, du burde.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797297308
  • Udgivet:
  • 11. Marts 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Du burde ingenting

DU BURDE SPISE SUNDERE.
DU BURDE TABE DIG.
DU BURDE TRÆNE MERE.
DU BURDE TAGE DIG SAMMEN.
DU BURDE YDE MERE.

ELLER BURDE DU?

Jeg brugte mange år på at forme min hverdag efter ordet burde. Forme mig selv og forme min krop – ikke mindst efter ordet burde.

Burde satte min dagsorden i lang tid. Fik mig ud i et forstyrret forhold til mad, fik mig til at gennemgå skønhedsoperationer, fik mig ud i en træningsafhængighed. Indtil jeg en dag fik nok. Fik nok af at leve et liv sat efter de forventninger, der lå bag et ord, som jeg ikke engang selv stillede spørgsmålstegn ved.
Burde.
Jeg slap ud af forventningernes fængsel, jeg fandt mig selv, jeg faldt til ro i min krop, jeg fandt madglæde, træningsglæde og kropsglæde frem, og det hjælper jeg i dag dagligt andre mennesker til at opnå.

Tænk, at ét ord kan have så meget magt.
Burde det virkelig være sådan?
Mit svar er: Nej!
Hvad er dit?

DU BURDE INGENTING vil provokere dig til at stille spørgsmålstegn ved alt det, du tror, du burde i forhold til mad, krop, vægt, træning og sundhed. Og samtidig vil den gøre op med de misforståelser, der har skabt et forvrænget sundheds- og kropsideal, så du kan begynde at leve det liv, du har lyst til, fremfor det liv du tror, du burde.

Brugerbedømmelser af Du burde ingentingFind lignende bøger
Bogen Du burde ingenting findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.