Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dyrenes hemmelige liv - Peter Wohlleben - E-bog

Bag om Dyrenes hemmelige liv

KAN DYR HAVE DET SJOVT? KAN DE VÆRE MODIGE OG FØLER DE SORG? Med udgangspunkt i de nyeste videnskabelige opdagelser og sine egne oplevelser i skoven og på gården forsøger skovfoged Peter Wohlleben at besvare disse og mange andre spørgsmål og give os et indblik i dyrenes fascinerende indre liv. Han fortæller om haner, der lyver for deres høner, selvopofrende egernmødre, medfølende skovmus, sørgende rådyr og ravne, der kan kende hinandens stemmer selv efter mange år, og slår fast, at dyr ligesom os har deres egen personlighed, der er et resultat af både arv og miljø. Dyrenes hemmelige liv er ligesom Træernes hemmelige liv en bestseller i Tyskland med flere end 275.000 solgte eksemplarer.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771808339
 • Udgivet:
 • 7. September 2017
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Dyrenes hemmelige liv

  Beskrivelse af Dyrenes hemmelige liv

  KAN DYR HAVE DET SJOVT? KAN DE VÆRE MODIGE OG FØLER DE SORG?
  Med udgangspunkt i de nyeste videnskabelige opdagelser og sine egne oplevelser i skoven og på gården forsøger skovfoged Peter Wohlleben at besvare disse og mange andre spørgsmål og give os et indblik i dyrenes fascinerende indre liv.

  Han fortæller om haner, der lyver for deres høner, selvopofrende egernmødre, medfølende skovmus, sørgende rådyr og ravne, der kan kende hinandens stemmer selv efter mange år, og slår fast, at dyr ligesom os har deres egen personlighed, der er et resultat af både arv og miljø.

  Dyrenes hemmelige liv er ligesom Træernes hemmelige liv en bestseller i Tyskland med flere end 275.000 solgte eksemplarer.

  Brugerbedømmelser af Dyrenes hemmelige liv  Find lignende bøger
  Bogen Dyrenes hemmelige liv findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.