Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Elsie Lindtner - Karin Michaëlis - E-bog

Bag om Elsie Lindtner

Elsie Lindtner er nået på den anden side af en personlig krise, efter hun i 40-års alderen brød ud af sit ægteskab og burede sig inde i en klostertilværelse for i breve og dagbøger at reflektere over overgangsårene. En tid, hvor hendes behov for mænds begærende blikke og frygten for sin egen krops ælde udvikler sig til en besættelse. Krisen er nu ovre, og langsomt erkender hun sit egt vanvid. Karin Michaëlis’ "Elsie Lindtner" følger efter romanen "Den farlige alder" og nærstuderer kvinders psykologi og seksualitet i lyset af overgangsalderen. Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning. Karin Michaëlis (1872-1950) var en af sin tids bedst kendte danske forfattere og er oversat til talrige sprog. Hun var forud for sin tid i sin skildring af pigers og kvinders psykologi og seksualitet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711584378
  • Udgivet:
  • 7. November 2017
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Elsie Lindtner

Elsie Lindtner er nået på den anden side af en personlig krise, efter hun i 40-års alderen brød ud af sit ægteskab og burede sig inde i en klostertilværelse for i breve og dagbøger at reflektere over overgangsårene. En tid, hvor hendes behov for mænds begærende blikke og frygten for sin egen krops ælde udvikler sig til en besættelse. Krisen er nu ovre, og langsomt erkender hun sit egt vanvid.

Karin Michaëlis’ "Elsie Lindtner" følger efter romanen "Den farlige alder" og nærstuderer kvinders psykologi og seksualitet i lyset af overgangsalderen.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Karin Michaëlis (1872-1950) var en af sin tids bedst kendte danske forfattere og er oversat til talrige sprog. Hun var forud for sin tid i sin skildring af pigers og kvinders psykologi og seksualitet.

Brugerbedømmelser af Elsie LindtnerFind lignende bøger
Bogen Elsie Lindtner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.