Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En mand rejser til Canada - Bjarne Hatting - E-bog

Bag om En mand rejser til Canada

En fortælling om en familiefar, der får nok af de evindelige skænderier i familien. Han gør det, som andre i lignende situationer kun drømmer om. Han forlader familien en dag hvor hans kone er på arbejde, og børnene i skole. Han vil til Canada og starte en ny tilværelse. Uddrag af bogen ”Det er fra jeres far,” sagde Toms mor. 
Helene begyndte at græde. Anette var helt grå i ansigtet. ”Jeg læser brevet for jer. Der er også et billede, I kan se bagefter.” Da Toms mor havde læst brevet, græd begge pigerne. Anette sad som forstenet. Toms mor rakte billedet til Anette. Pigerne så med. Da de så deres far, løb tårerne ned over ansigtet på dem. Anette prøvede at holde igen, det lykkedes ikke. Også hun græd. De sad længe og så på billedet. ”Vil det sige, at vi har en halvbror?” spurgte Tina sin mor. ”Ja, min pige. Det ser sådan ud.” ”Far ser glad ud,” sagde Helene. ”Hvor mon han er henne?” Toms far rystede på hovedet. 

 ”Din far nævner ingen navne, Helene. Han ønsker at være i fred, som han skriver. Men han skriver også, at han elsker jer og tænker meget på jer.” Om forfatteren Bjarne Hatting (f. 1940 i København) er uddannet typograf, merkonom og engelsk korrespondent. Efter han gik på efterløn fra en lederstilling i SAS, har han boet en årrække i Frankrig og Tjekkiet. Han vendte tilbage til Danmark i 2011. Han har en række romaner bag sig.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771901924
  • Udgivet:
  • 22. August 2016
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af En mand rejser til Canada

En fortælling om en familiefar, der får nok af de evindelige skænderier i familien. Han gør det, som andre i lignende situationer kun drømmer om. Han forlader familien en dag hvor hans kone er på arbejde, og børnene i skole. Han vil til Canada og starte en ny tilværelse.

Uddrag af bogen
”Det er fra jeres far,” sagde Toms mor. 
Helene begyndte at græde. Anette var helt grå i ansigtet.
”Jeg læser brevet for jer. Der er også et billede, I kan se bagefter.”
Da Toms mor havde læst brevet, græd begge pigerne. Anette sad som forstenet. Toms mor rakte billedet til Anette. Pigerne så med. Da de så deres far, løb tårerne ned over ansigtet på dem. Anette prøvede at holde igen, det lykkedes ikke. Også hun græd. De sad længe og så på billedet.
”Vil det sige, at vi har en halvbror?” spurgte Tina sin mor.
”Ja, min pige. Det ser sådan ud.”
”Far ser glad ud,” sagde Helene. ”Hvor mon han er henne?”
Toms far rystede på hovedet. 


”Din far nævner ingen navne, Helene. Han ønsker at være i fred, som han skriver. Men han skriver også, at han elsker jer og tænker meget på jer.”

Om forfatteren
Bjarne Hatting (f. 1940 i København) er uddannet typograf, merkonom og engelsk korrespondent. Efter han gik på efterløn fra en lederstilling i SAS, har han boet en årrække i Frankrig og Tjekkiet. Han vendte tilbage til Danmark i 2011. Han har en række romaner bag sig.

Brugerbedømmelser af En mand rejser til CanadaFind lignende bøger
Bogen En mand rejser til Canada findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.