Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En meget kort introduktion til kapitalisme - James Fulcher - E-bog

Bag om En meget kort introduktion til kapitalisme

Hvad er kapitalismen? Hvor kom den fra, og hvordan har den udviklet sig til i dag? Hvordan ser den ud på verdensplan og på tværs af kulture? Og hvad med kapitalismens kriser? En meget kort introduktion til kapitalisme er en letforståelig gennemgang af alle disse spørgsmål. Bogen henvender sig til elever, studerende og alle med interesse for kapitalisme, dens facetter samt samfundet omkring os. James Fulcher er ph.d. og underviser i sociologi på University of Leicester. Han forsker i forskellige samfunds udvikling, bl.a. med fokus på industrialiseringerne i Storbritannien og Sverige samt Japans udvikling som kejserrige som først en militær supermagt og senere en økonomisk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772164625
  • Udgivet:
  • 18. Februar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af En meget kort introduktion til kapitalisme

Hvad er kapitalismen? Hvor kom den fra, og hvordan har den udviklet sig til i dag? Hvordan ser den ud på verdensplan og på tværs af kulture? Og hvad med kapitalismens kriser? En meget kort introduktion til kapitalisme er en letforståelig gennemgang af alle disse spørgsmål.

Bogen henvender sig til elever, studerende og alle med interesse for kapitalisme, dens facetter samt samfundet omkring os.

James Fulcher er ph.d. og underviser i sociologi på University of Leicester. Han forsker i forskellige samfunds udvikling, bl.a. med fokus på industrialiseringerne i Storbritannien og Sverige samt Japans udvikling som kejserrige som først en militær supermagt og senere en økonomisk.

Brugerbedømmelser af En meget kort introduktion til kapitalismeFind lignende bøger
Bogen En meget kort introduktion til kapitalisme findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.