Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En meget kort introduktion til neoliberalisme - Ravi K. Roy - E-bog

Bag om En meget kort introduktion til neoliberalisme

Neoliberalismen blev det dominerende økonomiparadigme i 1990'erne med statsledere som Bill Clinton og Tony Blair som tilhængere. Grundlaget for dens tankegang opstod dog allerede i årtierne inden med Ronald Reagan, Margaret Thatcher og Augusto Pinochet. Først i 2000'erne blev neoliberalismen udfordret – og truet – af den globale finanskrise. En meget kort introduktion til neoliberalisme bliver neoliberalismen analyseret og undersøgt. Bogen går i dybden med, hvad der gjorde tilgangen ny, dens bølger gennem tiden, dens forskellige former i Asien, Latinamerika og Afrika samt kriserne, 2000'erne og efterfølgende.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772164489
 • Udgivet:
 • 11. Marts 2022
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af En meget kort introduktion til neoliberalisme

  Beskrivelse af En meget kort introduktion til neoliberalisme

  Neoliberalismen blev det dominerende økonomiparadigme i 1990'erne med statsledere som Bill Clinton og Tony Blair som tilhængere. Grundlaget for dens tankegang opstod dog allerede i årtierne inden med Ronald Reagan, Margaret Thatcher og Augusto Pinochet. Først i 2000'erne blev neoliberalismen udfordret – og truet – af den globale finanskrise.

  En meget kort introduktion til neoliberalisme bliver neoliberalismen analyseret og undersøgt. Bogen går i dybden med, hvad der gjorde tilgangen ny, dens bølger gennem tiden, dens forskellige former i Asien, Latinamerika og Afrika samt kriserne, 2000'erne og efterfølgende.

  Brugerbedømmelser af En meget kort introduktion til neoliberalisme  Find lignende bøger
  Bogen En meget kort introduktion til neoliberalisme findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.