Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

En overlevelsesguide for børn med ADHD - John F. Taylor - E-bog

Bag om En overlevelsesguide for børn med ADHD

Børn med ADHD har større udfordringer end andre børn, når det kommer til at få venner, at kunne følge med i skolen og i det hele taget at passe ind. Det kan give dem en kaotisk hverdag, som også påvirker deres familier og omgivelser, og ofte ved børnene godt, at omgivelserne ikke altid kan rumme dem. De forsøger selv at kontrollere deres lidelse, men det er svært, og det er ikke altid rart at være 'hende med ADHD'. En overlevelsesguide for børn med ADHD er en bog til børnene selv, så de kan få hjælp med at få styr på hverdagen. Fyldt med quizzer (som bare er for sjov uden karakterer!), gode råd, strategier, huskelister og aktiviteter er alle med til at give børnene en større forståelse for diagnosen og effektive måder at håndtere den på. Bogen indeholder bl.a. kapitlerne: Hvad er ADHD? Gør hver dag bedre At få hjælp til ADHD Spis rigtigt Livet derhjemme Seks måder til at klare sig godt i skolen Syv måder at få og beholde venner Otte måder at håndtere stærke følelser på.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772163550
  • Udgivet:
  • 17. Maj 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af En overlevelsesguide for børn med ADHD

Børn med ADHD har større udfordringer end andre børn, når det kommer til at få venner, at kunne følge med i skolen og i det hele taget at passe ind. Det kan give dem en kaotisk hverdag, som også påvirker deres familier og omgivelser, og ofte ved børnene godt, at omgivelserne ikke altid kan rumme dem. De forsøger selv at kontrollere deres lidelse, men det er svært, og det er ikke altid rart at være 'hende med ADHD'.

En overlevelsesguide for børn med ADHD er en bog til børnene selv, så de kan få hjælp med at få styr på hverdagen. Fyldt med quizzer (som bare er for sjov uden karakterer!), gode råd, strategier, huskelister og aktiviteter er alle med til at give børnene en større forståelse for diagnosen og effektive måder at håndtere den på.

Bogen indeholder bl.a. kapitlerne:
Hvad er ADHD?
Gør hver dag bedre
At få hjælp til ADHD
Spis rigtigt
Livet derhjemme
Seks måder til at klare sig godt i skolen
Syv måder at få og beholde venner
Otte måder at håndtere stærke følelser på.

Brugerbedømmelser af En overlevelsesguide for børn med ADHD



Find lignende bøger
Bogen En overlevelsesguide for børn med ADHD findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.