Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
En Sjæl På Rejse af Issabell Gaialys

En Sjæl På Rejse - E-bog

- Oplysende Indsigter På Uendelighedens Vej

Bag om En Sjæl På Rejse

"En Sjæl På Rejse" er indsigtsfulde glimt om vejen hjem til oprindelsen gennem det indre univers. En rejse fra ubevidst livsanskuelse, til større betragtende perspektiv, og dybere bevidsthedsværen. Med beskrivende glimt af det ydre univers, der som en refleksion af den indre verden, viser at vi reelt genkender os selv, når vi ser på, og spejler os i hinanden. Og at det jordiske menneskeliv - den formodede sande virkelighed, i virkeligheden er en illusorisk sløret verden, der med hvert enkelt menneske, som et individuelt aspekt og udspring af Altet, lever det jordiske liv i ganske ubevidsthed om, at hele universet er så uendelig meget større. Også at alt er evigt forbundet i kærlig samhørighed, hvor oprindelsens kilde og kerneessens, altid kan kontaktes gennem hjertet, med bevidsthed og intention.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743063728
  • Udgivet:
  • 31. Januar 2020
  • 92,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 80,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af En Sjæl På Rejse
"En Sjæl På Rejse" er indsigtsfulde glimt om vejen hjem til oprindelsen gennem det indre univers. En rejse fra ubevidst livsanskuelse, til større betragtende perspektiv, og dybere bevidsthedsværen.

Med beskrivende glimt af det ydre univers, der som en refleksion af den indre verden, viser at vi reelt genkender os selv, når vi ser på, og spejler os i hinanden. Og at det jordiske menneskeliv - den formodede sande virkelighed, i virkeligheden er en illusorisk sløret verden, der med hvert enkelt menneske, som et individuelt aspekt og udspring af Altet, lever det jordiske liv i ganske ubevidsthed om, at hele universet er så uendelig meget større. Også at alt er evigt forbundet i kærlig samhørighed, hvor oprindelsens kilde og kerneessens, altid kan kontaktes gennem hjertet, med bevidsthed og intention.
Brugerbedømmelser af En Sjæl På Rejse


Find lignende bøger
Bogen En Sjæl På Rejse findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.