Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Et livsværk - Rachel Cusk - E-bog

- Om at blive mor

Bag om Et livsværk

Omrids-trilogien gjorde Rachel Cusk verdenskendt som en blændende observatør og stilist. I denne bog vender hun blikket indad og beskriver sine oplevelser med at blive mor - på godt og ondt. En fortælling om at sige farvel til frihed, søvn og tid til at skrive, og en lektion i ydmyghed, hårdt arbejde og afgrundsdyb kærlighed. Bogen vakte stor forargelse, da den udkom i 2001, og gjorde Rachel Cusk til en af Englands mest kontroversielle forfattere. I dag regnes Et Livsværk for en milepæl i moderskabslitteraturen og har for længst fået klassikerstatus. ”Cusk viser med stor styrke, hvor ømt og brutalt moderskab er.” - Independent ”Rachel Cusks bog om hendes første år som mor, er noget af det skarpeste, jeg har læst om moderskab.” - Berliner Zeitung

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794024044
 • Udgivet:
 • 5. Februar 2021
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Et livsværk

  Beskrivelse af Et livsværk

  OMRIDS-trilogien gjorde Rachel Cusk verdenskendt som en blændende observatør og stilist. I denne bog vender hun blikket indad og beskriver sine oplevelser med at blive mor – på godt og ondt. I ET LIVSVÆRK følger vi forfatteren gennem sit første år som mor, fra de sidste måneder af graviditeten til datteren er et år gammel. Resultatet er en slags dagbog fra fronten; en usentimental, dramatisk og smerteligt ærlig fortælling om at sige farvel til søvn, personlig frihed og tid til at skrive, og om at få en lektion i ydmyghed, hårdt arbejde og afgrundsdyb kærlighed. Gennem selvbiografiske noter, præcise observationer og nedslag i litteraturen udforsker Cusk på fængende vis moderskabets skelsættende og kontrastfyldte transformation, og hun stiller skarpt på erfaringer, som kun sjældent belyses i litteraturen. ET LIVSVÆRK vakte opsigt, da den udkom i England i 2001 på grund af de rå og usminkede beskrivelser for brutale. I dag regnes den for en klassiker inden for moderskabslitteraturen. Anmelderne skrev: Yderst velskrevet og intelligent ♥︎♥︎♥︎♥︎ Politiken "Bliv lidt klogere på noget, som vedrører os alle." Information "Er man Cusk-fan og elsker hendes spiddende portrætter ... så er det bare om at få læst den." ★★★★ Berlingske "Der er eviggyldigt stof i det uhyre ærlige memoir." Weekendavisen

  Forlagets beskrivelse af Et livsværk

  OMRIDS-trilogien gjorde Rachel Cusk verdenskendt som en blændende observatør og stilist. I denne bog vender hun blikket indad og beskriver sine oplevelser med at blive mor – på godt og ondt.

  I ET LIVSVÆRK følger vi forfatteren gennem sit første år som mor, fra de sidste måneder af graviditeten til datteren er et år gammel. Resultatet er en slags dagbog fra fronten; en usentimental, dramatisk og smerteligt ærlig fortælling om at sige farvel til søvn, personlig frihed og tid til at skrive, og om at få en lektion i ydmyghed, hårdt arbejde og afgrundsdyb kærlighed. Gennem selvbiografiske noter, præcise observationer og nedslag i litteraturen udforsker Cusk på fængende vis moderskabets skelsættende og kontrastfyldte transformation, og hun stiller skarpt på erfaringer, som kun sjældent belyses i litteraturen.

  ET LIVSVÆRK vakte opsigt, da den udkom i England i 2001 på grund af de rå og usminkede beskrivelser for brutale. I dag regnes den for en klassiker inden for moderskabslitteraturen.

  Anmelderne skrev:

  Yderst velskrevet og intelligent
  ♥︎♥︎♥︎♥︎ Politiken

  "Bliv lidt klogere på noget, som vedrører os alle."
  Information

  "Er man Cusk-fan og elsker hendes spiddende portrætter ... så er det bare om at få læst den."
  ★★★★ Berlingske

  "Der er eviggyldigt stof i det uhyre ærlige memoir."
  Weekendavisen

  Brugerbedømmelser af Et livsværk

  • Frederikke W. 7. Marts 2021

   Et meget ærligt og tankevækkende værk. Det sætter moderskabet i perspektiv på fine og barske måder. Kan helt klart anbefales til alle.


  Find lignende bøger
  Bogen Et livsværk findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.