Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Et livsværk - Rachel Cusk - E-bog

- Om at blive mor

Bag om Et livsværk

OMRIDS-trilogien gjorde Rachel Cusk verdenskendt som en blændende observatør og stilist. I denne bog vender hun blikket indad og beskriver sine oplevelser med at blive mor – på godt og ondt. I ET LIVSVÆRK følger vi forfatteren gennem sit første år som mor, fra de sidste måneder af graviditeten til datteren er et år gammel. Resultatet er en slags dagbog fra fronten; en usentimental, dramatisk og smerteligt ærlig fortælling om at sige farvel til søvn, personlig frihed og tid til at skrive, og om at få en lektion i ydmyghed, hårdt arbejde og afgrundsdyb kærlighed. Gennem selvbiografiske noter, præcise observationer og nedslag i litteraturen udforsker Cusk på fængende vis moderskabets skelsættende og kontrastfyldte transformation, og hun stiller skarpt på erfaringer, som kun sjældent belyses i litteraturen. ET LIVSVÆRK vakte opsigt, da den udkom i England i 2001 på grund af de rå og usminkede beskrivelser for brutale. I dag regnes den for en klassiker inden for moderskabslitteraturen. Anmelderne skrev: Yderst velskrevet og intelligent ♥︎♥︎♥︎♥︎ Politiken "Bliv lidt klogere på noget, som vedrører os alle." Information "Er man Cusk-fan og elsker hendes spiddende portrætter ... så er det bare om at få læst den." ★★★★ Berlingske "Der er eviggyldigt stof i det uhyre ærlige memoir." Weekendavisen

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794024044
  • Udgivet:
  • 5. Februar 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Et livsværk

OMRIDS-trilogien gjorde Rachel Cusk verdenskendt som en blændende observatør og stilist. I denne bog vender hun blikket indad og beskriver sine oplevelser med at blive mor – på godt og ondt.

I ET LIVSVÆRK følger vi forfatteren gennem sit første år som mor, fra de sidste måneder af graviditeten til datteren er et år gammel. Resultatet er en slags dagbog fra fronten; en usentimental, dramatisk og smerteligt ærlig fortælling om at sige farvel til søvn, personlig frihed og tid til at skrive, og om at få en lektion i ydmyghed, hårdt arbejde og afgrundsdyb kærlighed. Gennem selvbiografiske noter, præcise observationer og nedslag i litteraturen udforsker Cusk på fængende vis moderskabets skelsættende og kontrastfyldte transformation, og hun stiller skarpt på erfaringer, som kun sjældent belyses i litteraturen.

ET LIVSVÆRK vakte opsigt, da den udkom i England i 2001 på grund af de rå og usminkede beskrivelser for brutale. I dag regnes den for en klassiker inden for moderskabslitteraturen.

Anmelderne skrev:

Yderst velskrevet og intelligent
♥︎♥︎♥︎♥︎ Politiken

"Bliv lidt klogere på noget, som vedrører os alle."
Information

"Er man Cusk-fan og elsker hendes spiddende portrætter ... så er det bare om at få læst den."
★★★★ Berlingske

"Der er eviggyldigt stof i det uhyre ærlige memoir."
Weekendavisen

Brugerbedømmelser af Et livsværk

  • Frederikke W. 7. Marts 2021

    Et meget ærligt og tankevækkende værk. Det sætter moderskabet i perspektiv på fine og barske måder. Kan helt klart anbefales til alle.


Find lignende bøger
Bogen Et livsværk findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.