Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Et livsværk - Rachel Cusk - Lydbog

- Om at blive mor

Bag om Et livsværk

OMRIDS-trilogien gjorde Rachel Cusk verdenskendt som en blændende observatør og stilist. I denne bog vender hun blikket indad og beskriver sine oplevelser med at blive mor – på godt og ondt. I ET LIVSVÆRK følger vi forfatteren gennem sit første år som mor, fra de sidste måneder af graviditeten til datteren er et år gammel. Resultatet er en slags dagbog fra fronten; en usentimental, dramatisk og smerteligt ærlig fortælling om at sige farvel til søvn, personlig frihed og tid til at skrive, og om at få en lektion i ydmyghed, hårdt arbejde og afgrundsdyb kærlighed. ET LIVSVÆRK vakte opsigt, da den udkom i England i 2001 på grund af de rå og usminkede beskrivelser for brutale. I dag regnes bogen for en klassiker inden for moderskabslitteraturen. Anmelderne skrev: ”Cusk er uforligneligt præcis i sine iagttagelser” ★★★★★ – Jyllands-Posten ”En svirpende kønspolitisk kommentar og en elegant rejse gennem udvalgte moderskaber i litteraturen.” – Litteratursiden ”Yderst velskrevet og intelligent.” ♥♥♥♥ – Politiken, ”Bliv lidt klogere på noget, som vedrører os alle.” – Information ”Er man Cusk-fan og elsker hendes spiddende portrætter ... så er det bare om at få læst den.” ★★★★ – Berlingske ”Der er eviggyldigt stof i det uhyre ærlige memoir.” – Weekendavisen

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794024051
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 16. Februar 2021
 • Oplæser:
 • Pernille Lyneborg
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Et livsværk

OMRIDS-trilogien gjorde Rachel Cusk verdenskendt som en blændende observatør og stilist. I denne bog vender hun blikket indad og beskriver sine oplevelser med at blive mor – på godt og ondt. I ET LIVSVÆRK følger vi forfatteren gennem sit første år som mor, fra de sidste måneder af graviditeten til datteren er et år gammel. Resultatet er en slags dagbog fra fronten; en usentimental, dramatisk og smerteligt ærlig fortælling om at sige farvel til søvn, personlig frihed og tid til at skrive, og om at få en lektion i ydmyghed, hårdt arbejde og afgrundsdyb kærlighed. ET LIVSVÆRK vakte opsigt, da den udkom i England i 2001 på grund af de rå og usminkede beskrivelser for brutale. I dag regnes bogen for en klassiker inden for moderskabslitteraturen.

Anmelderne skrev:
”Cusk er uforligneligt præcis i sine iagttagelser” ★★★★★ – Jyllands-Posten

”En svirpende kønspolitisk kommentar og en elegant rejse gennem udvalgte moderskaber i litteraturen.” – Litteratursiden

”Yderst velskrevet og intelligent.” ♥♥♥♥ – Politiken, ”Bliv lidt klogere på noget, som vedrører os alle.” – Information

”Er man Cusk-fan og elsker hendes spiddende portrætter ... så er det bare om at få læst den.” ★★★★ – Berlingske

”Der er eviggyldigt stof i det uhyre ærlige memoir.” – Weekendavisen

Brugerbedømmelser af Et livsværk

 • Frederikke W. 7. Marts 2021

  Et meget ærligt og tankevækkende værk. Det sætter moderskabet i perspektiv på fine og barske måder. Kan helt klart anbefales til alle.


Find lignende bøger
Bogen Et livsværk findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.