Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Eventyrrejsen - E-bog

Bag om Eventyrrejsen

Hvad ville du sige til at flytte rundt og bo hos personerne i forskellige folkeeventyr? Og skrive breve hjem om dine oplevelser? Det handler Tove Krebs Langes nye billedbog om. Efter at Anna har boet på bogreolen sammen med sin søster i mange år, trænger hun til at opleve noget nyt, så hun rejser ud i verden. Undervejs skriver hun breve hjem til sin søster og fortæller om de eventyrlige steder, hun kommer til, og de mange kendte personer, hun møder. Og det er artige sager, hun har at fortælle om sine værter i sine breve: Om dagliglivet hos Guldlok og de tre bjørne, som hun hjælper med lidt af hvert. Om den lille havfrues storesøster, der stadig lever på havets bund. Om Askepot, der tabte sin glassko, som Anna får lov at bo i. Annas rejse byder på spændende oplevelser, men en snak med en gammel ulv får Anna til at savne sin søster, og hun beslutter sig for at vende hjem til reolen. Billedbog, højtlæsning fra 4 år

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794015301
  • Udgivet:
  • 17. Marts 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Eventyrrejsen
Hvad ville du sige til at flytte rundt og bo hos personerne i forskellige folkeeventyr? Og skrive breve hjem om dine oplevelser?

Det handler Tove Krebs Langes nye billedbog om.

Efter at Anna har boet på bogreolen sammen med sin søster i mange år, trænger hun til at opleve noget nyt, så hun rejser ud i verden. Undervejs skriver hun breve hjem til sin søster og fortæller om de eventyrlige steder, hun kommer til, og de mange kendte personer, hun møder.

Og det er artige sager, hun har at fortælle om sine værter i sine breve: Om dagliglivet hos Guldlok og de tre bjørne, som hun hjælper med lidt af hvert. Om den lille havfrues storesøster, der stadig lever på havets bund. Om Askepot, der tabte sin glassko, som Anna får lov at bo i.

Annas rejse byder på spændende oplevelser, men en snak med en gammel ulv får Anna til at savne sin søster, og hun beslutter sig for at vende hjem til reolen.

Billedbog, højtlæsning fra 4 år
Brugerbedømmelser af Eventyrrejsen


Find lignende bøger
Bogen Eventyrrejsen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.