Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Excel til skabeloner ... - Martin Georg Houlberg Jensen - E-bog

- Excel til skabeloner til salgsprocesser, tilbud, ordrer, sagsmapper, mødereferater, med optimering, forenkling og og og ...

indgår i BLH serien

Bag om Excel til skabeloner ...

Excel til rapporter, statistik, cockpit, overblik, planlægning, storskærm, kioskvisning, automation og og og ... Om at gøre regnearket til et værktøj der kan meget mere. Om automation, fejlminimering, forenkling, processer og at gøre det umulige muligt. Eksemplerne har oftest de store baggrunde: at forenkle for at sparre tid og penge, strømline samt sikre og løfte medarbejderglæden og så er der bare rigtig meget fornuft i at gøre tingene smartere, samt opnå alle disse og mange flere fordele. En anden årsag kan nemlig være at vi på denne måde kan tænke alternativt, kigge udover hvad der i dag er muligt eller tænkeligt, og overgå det.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799908271
  • Udgivet:
  • 27. November 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Excel til skabeloner ...

Excel til rapporter, statistik, cockpit, overblik, planlægning, storskærm, kioskvisning, automation og og og ...

Om at gøre regnearket til et værktøj der kan meget mere. Om automation, fejlminimering, forenkling, processer og at gøre det umulige muligt.

Eksemplerne har oftest de store baggrunde: at forenkle for at sparre tid og penge, strømline samt sikre og løfte medarbejderglæden og så er der bare rigtig meget fornuft i at gøre tingene smartere, samt opnå alle disse og mange flere fordele. En anden årsag kan nemlig være at vi på denne måde kan tænke alternativt, kigge udover hvad der i dag er muligt eller tænkeligt, og overgå det.

Brugerbedømmelser af Excel til skabeloner ...Find lignende bøger
Bogen Excel til skabeloner ... findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.