Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fastliggere - Bjørn Isak - E-bog

Bag om Fastliggere

"Efterfølgende har Andrea nogle dage, hvor hun ingenting siger. Hun vil ikke røres eller tales til, og der er en følelse af sorg i lejligheden, som om alting er dækket af med plast." I Fastliggere møder vi personer, som på en eller anden måde står alene, er fastlåste i bestemte mønstre og forsøger at håndtere noget uforløst. En nabo ser til, mens Julius får hjertestop foran hoveddøren. Karl rejser til Sverige for at begrave sin far på en af barndommens øer. Sif forsøger at finde sig til rette i sorgen over en døende ven, mens Mads skal beslutte, hvor langt han vil gå for sin canadiske soulmate Charlie. Fastliggere er noveller om afmagt og om ikke at kunne finde ind til andre. Bjørn Isak, f. 1990, er forfatter og uddannet fra Aarhus Universitet. Han debuterede i 2018 med novellesamlingen Rav.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793835894
 • Udgivet:
 • 17. August 2020
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Fastliggere

  Beskrivelse af Fastliggere

  "Efterfølgende har Andrea nogle dage, hvor hun ingenting siger. Hun vil ikke røres eller tales til, og der er en følelse af sorg i lejligheden, som om alting er dækket af med plast."

  I Fastliggere møder vi personer, som på en eller anden måde står alene, er fastlåste i bestemte mønstre og forsøger at håndtere noget uforløst. En nabo ser til, mens Julius får hjertestop foran hoveddøren. Karl rejser til Sverige for at begrave sin far på en af barndommens øer. Sif forsøger at finde sig til rette i sorgen over en døende ven, mens Mads skal beslutte, hvor langt han vil gå for sin canadiske soulmate Charlie.

  Fastliggere er noveller om afmagt og om ikke at kunne finde ind til andre.

  Bjørn Isak, f. 1990, er forfatter og uddannet fra Aarhus Universitet. Han debuterede i 2018 med novellesamlingen Rav.

  Brugerbedømmelser af Fastliggere  Find lignende bøger
  Bogen Fastliggere findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.