Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fede svin - Nikolaj Højberg - E-bog

Bag om Fede svin

Torben er døden nær. Han vejer 361 kilo, kan knap nok gå og har et eksplosivt blodtryk. I forsøg på at tabe sig har han prøvet samtlige slankekure på markedet, men til ingen nytte. Da han en dag tilbydes en alternativ kur, takker han ja. Torben er ikke den eneste med et hårdt liv. Arbejdsløse Morten dummer sig til jobsamtalen, hvor han var selvskrevet til jobbet. I stedet for at tage hjem til sin lejlighed og have ondt af sig selv går han en tur langs stranden. Her finder han en bræmme tang, som måske kan gøre dagen god igen. Hvor Morten drømmer om et job, er karrieremanden Jonas utilfreds med sit. For at få lidt glæde i livet køber han andre menneskers minder om sex, storslåede ferier og takketalen til Oscar-uddelingen, men i længden er det ikke nok. Hvilke minder kan han så købe for at få det bedre? Foruden Torben, Morten og Jonas fortæller denne novellesamling om fire andre skæbner fanget i usædvanlige livssituationer, de gerne havde været foruden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771718041
  • Udgivet:
  • 1. Marts 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Fede svin

Torben er døden nær. Han vejer 361 kilo, kan knap nok gå og har et eksplosivt blodtryk. I forsøg på at tabe sig har han prøvet samtlige slankekure på markedet, men til ingen nytte. Da han en dag tilbydes en alternativ kur, takker han ja.

Torben er ikke den eneste med et hårdt liv. Arbejdsløse Morten dummer sig til jobsamtalen, hvor han var selvskrevet til jobbet. I stedet for at tage hjem til sin lejlighed og have ondt af sig selv går han en tur langs stranden. Her finder han en bræmme tang, som måske kan gøre dagen god igen.

Hvor Morten drømmer om et job, er karrieremanden Jonas utilfreds med sit. For at få lidt glæde i livet køber han andre menneskers minder om sex, storslåede ferier og takketalen til Oscar-uddelingen, men i længden er det ikke nok. Hvilke minder kan han så købe for at få det bedre?

Foruden Torben, Morten og Jonas fortæller denne novellesamling om fire andre skæbner fanget i usædvanlige livssituationer, de gerne havde været foruden.

Brugerbedømmelser af Fede svinFind lignende bøger
Bogen Fede svin findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.