Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Flugten fra Ukraine - Ole Sloth - E-bog

Bag om Flugten fra Ukraine

8-årige Oscar Sloth Lønnecker fra Hillerød har sammen med sin morfar, Ole Sloth, skrevet bogen Flugten fra Ukraine, som handler om en dreng fra Ukraine, der flygter fra krigen sammen med sin søster og mor og ender i Danmark. Gennem historien, som er skrevet i børnehøjde, får man en ide om, hvad det vil sige at flygte fra sit land. Samtidig lærer man, at selv om man kommer fra et fremmed land og taler et underligt sprog, er man bare en helt almindelig dreng ligesom alle andre. Bogen kan også være lærerig, idet man får et indblik i den russiske historie, og hvordan verden også hænger sammen, samtidig med man bliver underholdt af en god historie. Overskuddet ved salg af bogen går til Røde Kors 
for at hjælpe børnene i Ukraine.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776082208
  • Udgivet:
  • 20. Marts 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Flugten fra Ukraine

8-årige Oscar Sloth Lønnecker fra Hillerød har sammen med sin morfar, Ole Sloth, skrevet bogen Flugten fra Ukraine, som handler om en dreng fra Ukraine, der flygter fra krigen sammen med sin søster og mor og ender i Danmark.
Gennem historien, som er skrevet i børnehøjde, får man en ide om, hvad det vil sige at flygte fra sit land. Samtidig lærer man, at selv om man kommer fra et fremmed land og taler et underligt sprog, er man bare en helt almindelig dreng ligesom alle andre. Bogen kan også være lærerig, idet man får et indblik i den russiske historie, og hvordan verden også hænger sammen, samtidig med man bliver underholdt af en god historie.

Overskuddet ved salg af bogen går til Røde Kors 
for at hjælpe børnene i Ukraine.

Brugerbedømmelser af Flugten fra UkraineFind lignende bøger
Bogen Flugten fra Ukraine findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.