Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Food and War in Twentieth Century Europe - Rachel Duffett - Bog

Bag om Food and War in Twentieth Century Europe

Wars cannot be fought and sustained without food. This collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the Twentieth Century.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781409417705
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 296
  • Udgivet:
  • 28. August 2011
  • Størrelse:
  • 240x160x24 mm.
  • Vægt:
  • 686 g.
  • 2-3 uger.
  • 17. Oktober 2024
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food and War in Twentieth Century Europe

Wars cannot be fought and sustained without food. This collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the Twentieth Century.

Brugerbedømmelser af Food and War in Twentieth Century Europe



Find lignende bøger
Bogen Food and War in Twentieth Century Europe findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.