Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Food Biotechnology - Bog

Bag om Food Biotechnology

Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824753290
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 2010
  • Udgivet:
  • 11. oktober 2005
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 178x254x71 mm.
  • Vægt:
  • 2255 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Food Biotechnology

Demonstrates the effect that biotechnology has on food production and processing. Beginning with an overview of principles of microbiology, biochemistry, cell biology, and genetics, it reviews food microbiology that analyzes the genetics and processes of dietary fundamentals.

Brugerbedømmelser af Food Biotechnology



Find lignende bøger
Bogen Food Biotechnology findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.