Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Forår i pisserenden - Gorm Hansen - E-bog

- og andre noveller

Bag om Forår i pisserenden

Dramaets kerne er konflikt. Det gælder også for novellerne i denne samling, hvor flere af personerne følelsesmæssigt er ude at svømme – med potentielt farlige konsekvenser som død, konkurs eller deroute. De er kort sagt på gyngende grund med deres længsler, deres drømme og stræben efter kærlighed. Men flere af dem er samtidigt fulde af løgn og forstillelse, bedrag eller selvbedrag, som bestemt ikke gør bølgegangen mindre. Mød speciallægen, der har alt, hvad han kunne ønske sig af ting og sager og samtidig hader alt og alle men alligevel ikke kan forstå, at han ikke er lykkelig, den dybt alkoholiserede scripter Lola, der er løbet sur i alle facetter af sit liv og ægteparret Sussi og Svend, der langsomt kvæles i familiens skød … og mange andre tankevækkende skæbner. Gorm Hansen er mag.art. i nordisk litteratur. Han har undervist både på Københavns Universitet og Aalborg universitetscenter og har bl.a. udgivet H. C. Andersen og Søren Kierkegaard i dannelseskulturen. Ud over at undervise har han også arbejdet professionelt som skuespiller, teaterinstruktør og dramatiker med fem udgivne teaterstykker.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794083386
  • Udgivet:
  • 12. Februar 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Forår i pisserenden

Dramaets kerne er konflikt. Det gælder også for novellerne i denne samling, hvor flere af personerne følelsesmæssigt er ude at svømme – med potentielt farlige konsekvenser som død, konkurs eller deroute. De er kort sagt på gyngende grund med deres længsler, deres drømme og stræben efter kærlighed. Men flere af dem er samtidigt fulde af løgn og forstillelse, bedrag eller selvbedrag, som bestemt ikke gør bølgegangen mindre.

Mød speciallægen, der har alt, hvad han kunne ønske sig af ting og sager og samtidig hader alt og alle men alligevel ikke kan forstå, at han ikke er lykkelig, den dybt alkoholiserede scripter Lola, der er løbet sur i alle facetter af sit liv og ægteparret Sussi og Svend, der langsomt kvæles i familiens skød …
og mange andre tankevækkende skæbner.

Gorm Hansen er mag.art. i nordisk litteratur. Han har undervist både på Københavns Universitet og Aalborg universitetscenter og har bl.a. udgivet H. C. Andersen og Søren Kierkegaard i dannelseskulturen.
Ud over at undervise har han også arbejdet professionelt som skuespiller, teaterinstruktør og dramatiker med fem udgivne teaterstykker.

Brugerbedømmelser af Forår i pisserendenFind lignende bøger
Bogen Forår i pisserenden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.